Logo RV Naarden

Laatste kans: Boerenkoolmaaltijd op de roei, ja of nee?

Geplaatst op 15-11-2018  -  Categorie: Algemeen

Beste leden,

Bij deze nog een laatste oproep voor de boerenkoolmaaltijd. Het magische aantal van 30 aanmeldingen - dan gaat het boerenkoolfeest daadwerkelijk door - is bijna gehaald en het zou zonde zijn als het net vanwege een paar aanmeldingen te weinig toch niet doorgaat. 

Dus meld je tot en met maandag 19 november aan via de link in het originele bericht of schrijf je in op het formulier op de roei.

Hieronder de originele oproep:

De kans bestaat dat dit jaar geen 'Boerenkoolmaaltijd op de roei' is: de gezellige maaltijd die traditiegetrouw in aanloop naar de kerst door de Evenementencommissie wordt georganiseerd. Immers, dezelfde Evenementencommissie heeft zichzelf jammergenoeg in juni van dit jaar opgeheven.

De Barcommissie, die gelukkig nog wel actief is, vindt dat goede tradities in ere moeten worden gehouden. Daarom is de Barcommissie dit jaar zo lief om de organisatie van de boerenkoolmaaltijd op de roei op zich te nemen. Maar: alleen bij voldoende animo. Bij 30 inschrijvingen voor 20 november gaan ze de piepers schillen. Rond die datum laten ze ook via een bericht op de site weten of dit jaar de Boerenkoolmaaltijd door gaat.

Dus, heb je zin in dit gezellig samenzijn? Schrijf je dan nu in via deze link: https://goo.gl/forms/xUNuNdWmbwwU0Lt12mdwntr3

  • De boerenkoolmaaltijd op de roei is gepland op woensdag 12 december vanaf 17.30 uur
  • Prijs ca. € 9,50 p.p.
  • Op het menu staat een eenvoudige Boerenkool-met-worst maaltijd (spek/worst apart, dus ook voor de vegetariërs), waarbij we ook een aantal kerstliedjes zullen zingen. 

Groeten van de Barcommissie


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube