Logo RV Naarden

Boerenkoolmaaltijd heeft gewonnen

Geplaatst op 27-11-2018  -  Categorie: Algemeen
Dankzij het enthousiasme en de vele aanmeldingen van leden wint de traditie van een eindejaarsboerenkoolmaaltijd op de roei het uiteindelijk toch van de vernieuwing. De Boerenkoolmaaltijd gaat door. De messen worden geslepen en de voorbereidingen gestart. En dat is precies wat de Barcommissie graag doet! 

Op woensdagavond 12 december 2018 staat de leden een heerlijke maaltijd te wachten met vrolijk gezang en live piano begeleiding. Je kon je tot en met maandag 19 november aanmelden via de link in het originele bericht of op het formulier op de roei. Heb je dat niet gedaan? Dan zul je dus weer een jaartje moeten wachten.
mdwntr3 

Hieronder de originele oproep:

De kans bestaat dat dit jaar geen 'Boerenkoolmaaltijd op de roei' is: de gezellige maaltijd die traditiegetrouw in aanloop naar de kerst door de Evenementencommissie wordt georganiseerd. Immers, dezelfde Evenementencommissie heeft zichzelf jammergenoeg in juni van dit jaar opgeheven.

De Barcommissie, die gelukkig nog wel actief is, vindt dat goede tradities in ere moeten worden gehouden. Daarom is de Barcommissie dit jaar zo lief om de organisatie van de boerenkoolmaaltijd op de roei op zich te nemen. Maar: alleen bij voldoende animo. Bij 30 inschrijvingen voor 20 november gaan ze de piepers schillen. Rond die datum laten ze ook via een bericht op de site weten of dit jaar de Boerenkoolmaaltijd door gaat.

Dus, heb je zin in dit gezellig samenzijn? Schrijf je dan nu in via deze link: https://goo.gl/forms/xUNuNdWmbwwU0Lt12

  • De boerenkoolmaaltijd op de roei is gepland op woensdag 12 december vanaf 17.30 uur
  • Prijs ca. € 9,50 p.p.
  • Op het menu staat een eenvoudige Boerenkool-met-worst maaltijd (spek/worst apart, dus ook voor de vegetariërs), waarbij we ook een aantal kerstliedjes zullen zingen. 

Groeten van de Barcommissie


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube