Logo RV Naarden

Toertocht Ronde Hoep

vrijdag 16 juni 2023

 
Tijd
10:00 tot 17:00 uur
Locatie
RV Michiel de Ruyter Uithoorn
Aantal deelnemers
maximaal 12
Aantal beschikbare plaatsen
12
 
Toertocht Ronde Hoep
 
Datum: 16 juni 2023
Tijd: 10:00 tot 17:00
Locatie RV Michiel de Ruyter (Uithoorn)
 
We varen om de Rondehoep polder. Een polder die tussen 1100 en 1300 werd ontgonnen door de bewoners. Een poging om het gebied op de werelderfgoedlijst te krijgen is helaas mislukt, maar wellicht des te beter. Er is dus ook geen UNESCO-toerisme. Maar goed, terzake, we komen immers om te roeien!
 
We vertrekken vanaf het clubhuis van roeivereniging Michiel de Ruyter (Uithoorn) over de Amstel richting Ouderkerk aan de Amstel. Daar aangekomen varen we de Bullewijk op en daarna gaan we bij restaurant de Voetangel de Holendrecht op richting Abcoude. Na Stokkelaarsbrug varen we de Oude Waver op waarna we terugkeren op de Amstel bij Nes aan de Amstel en zo maken we het rondje af naar RV Michiel de Ruyter. 
 
Bij animo maken we het rondje wat langer en gaan we nog even Abcoude in, maar dat besluiten we bij vertrek als groep.
 
Een prachtige tocht dus om zo halverwege juni te doen! Denk maar eens aan het volgende: de zon die volop schijnt, riet- en weidevogels die je begeleiden, een boot die soepel over het water gaat... 
 
Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers en de kosten zijn zo'n 8,50 per persoon, excl. brandstofkosten die we met z'n allen delen.
 
Aanmelding is simpel: stuur even een mailtje naar toer@roeinaarden.nl

 

 

RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube