Logo RV Naarden

Roeiproeven

 

Afroeien

Elke eerste zaterdag van de maand (augustus niet) om 12.00 uur is er de mogelijkheid om af te roeien. Inschrijven voor een roeiproef kan na het behalen van alle modules van een cursus en in overleg met de instructeur. De toelating en bevoegdheden zijn te vinden in het proevenschema. In het proevenboek staan alle eisen alsook theorievragen, een handleiding voor het in- en uitbrengen van een boot en een aantal oefeningen.

 
Boten aan het vlot

Boot afschrijven

Leden die afroeien zijn zelf verantwoordelijk voor het reserveren van hun boot. De proevencommissie kan niet garanderen dat er afgeroeid kan worden in de boot waarin de instructie is gegeven. Schrijf je boot daarom op tijd af!

 

Roeiproef aanvragen

De instructeurs vragen een roeiproef aan via het formulier onderaan deze pagina. Dat kan tot 5 dagen van tevoren, in verband met beschikbaarheid van de proevencommissie. De commissie behoudt zich het recht voor om bij te veel aanmeldingen proeven te verplaatsen naar een andere datum of een later tijdstip. Vul de gewenste proef, gewenste datum en naam in (bij ploegafroeien ook die van de ploegleden) en klik op verzenden. Je kunt dit formulier ook gebruiken voor afmelden vanwege ziekte of andere redenen. Neem bij problemen contact op met de proevencommissie via neveorp.[antispam].@roeinaarden.nl

Geven en nemen!

Bij het afronden van je S3, R3 en R4 bevoegdheid, hoort het oppakken van een activiteit binnen de vereniging. Wanneer je aan deze proeven toe bent, hebben de instructeurs op vrijwillige basis veel tijd en aandacht in jouw opleiding gestoken. Indien je nog niet actief bent de vereniging, is dit het moment om daarmee aan de slag te gaan. Je kunt deelnemen aan de basis instructiecursus, je aanmelden voor een commissie of een project oppakken. Met de commissaris instructie bespreek je de mogelijkheden.

 

Inschrijfformulier

 

 

RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube