Logo RV Naarden

Roeiproeven

 

Afroeien

Elke eerste zaterdag van de maand (augustus niet) om 12.00 uur is er de mogelijkheid om af te roeien. Inschrijven voor een roeiproef kan na het behalen van alle modules van een cursus en in overleg met de instructeur. De toelating en bevoegdheden zijn te vinden in het proevenschema. In het proevenboek staan alle eisen alsook theorievragen, een handleiding voor het in- en uitbrengen van een boot en een aantal oefeningen.

 
Boten aan het vlot

Geven en nemen!

Het oppakken van een activiteit maakt deel uit van het afronden van je S3, R3 en R4. Wanneer je aan deze proeven toe bent, hebben de instructeurs op vrijwillige basis veel tijd en aandacht in jouw opleiding gestoken. Indien je nog niet actief bent geweest voor de vereniging is dit het moment om daarmee aan de slag te gaan. Je kunt deelnemen aan de basis instructiecursus of een project oppakken. Met de commissaris instructie bespreek je de mogelijkheden.

 

Roeiproef

De aanvraag voor een roeiproef gaat via onderstaand formulier, in principe door de instructeurs. Je kunt je tot 5 dagen van tevoren opgeven, in verband met het inschatten van de aanwezigheid van de proevencommissie. De commissie behoudt zich het recht voor om bij te veel aanmeldingen proeven te verplaatsen naar een andere datum of een later tijdstip. Vul de gewenste proef, gewenste datum en naam in (bij ploegafroeien ook die van de ploegleden) en klik op verzenden. Je kunt dit formulier ook gebruiken voor afmelden vanwege ziekte of andere redenen. 

Let op: de afroeiende leden zijn zelf verantwoordelijk voor het reserveren van hun boot. De proevencommissie kan niet garanderen dat er afgeroeid kan worden in de boot waarin de instructie is gegeven.

Neem bij problemen contact op met de proevencommissie via neveorp.[antispam].@roeinaarden.nl

 

Inschrijfformulier

 

 

RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube