Logo RV Naarden

Vertrouwenscontactpersoon

 

Roeivereniging Naarden wil een veilige vereniging zijn waar iedereen met plezier kan roeien. Daar moeten we samen aan werken! De RV Naarden vertrouwenscontactpersoon (VCP) helpt daarbij. Zij is een centraal aanspreekpunt waar je terecht kunt met vragen die je niet makkelijk stelt, of waarvan je bang bent dat er niet serieus op gereageerd gaat worden. De VCP is er voor iedereen.

Ongewenste situaties melden

Je kunt een beroep doen op de vertrouwenscontactpersoon bij omstandigheden die te maken hebben met (seksuele) intimidatie in de sport. Snel melden en er over praten, maken dat er (vroegtijdig) een einde gemaakt wordt aan een ongewenste situatie, deze niet verergert en herhaling voorkomen kan worden. 

Contact

Op dit moment is Annick van Vugt de VCP bij onze vereniging. Zij is als (senior)lid van RV Naarden vertrouwd met de roeisport, de vereniging en de dynamiek tussen mensen. 

Klik hier om de VCP een e-mail te sturen.

Wat doet de VCP?

De VCP is er voor iedereen, van elke leeftijd. Om jou aan te horen, te adviseren en/of te ondersteunen. Als het nodig is, verwijst de VCP je door, of regelt opvang buiten de vereniging. Alle meldingen worden in volstrekte vertrouwelijkheid behandeld. 

Vertrouwenspersoon buiten de vereniging

Als je liever contact wil met een externe vertrouwenspersoon kun je ook terecht bij de NOC*NSF-hulplijn met vragen, twijfels of om je verhaal te vertellen. Het nummer is: 0900-2025590 (10 cent per minuut).
Kijk hier op de speciale pagina Vertrouwenspunt Sport van NOC*NSF.
Ook kunnen leden een beroep doen op de vertrouwenspersoon van de KNRB. Deze is te bereiken via pcv.[antispam].@knrb.nl

 
 

RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube