Logo RV Naarden

Steun KiKaRoW

 

Rondje NL

Rondje NL is een 1.400 kilometer lange roeitocht door Nederland in het voorjaar/zomer van 2019 dat georganiseerd wordt door KiKaRow. Bijzonder aan deze tocht is dat tijdens het Rondje NL de boot mede bemand wordt door ex-kinderkankerpatiënten en/of hun familie/vrienden, de buddy’s. Om dit mogelijk te maken krijgen de KikaRow-roeiers steun vanuit onze roeivereniging door (indien nodig en deze roeiers uit de buurt komen) de KikaRow-roeiers eerst goed te leren roeien. 

Steun KiKaRoW

Het zijn uiteraard niet alleen maar roeilessen, die de KiKaRow-roeiers nodig hebben. Het gaat er natuurlijk uiteindelijk om dat KiKaRow heel veel geld ophaalt voor onderzoek. RV Naarden wil daarbij helpen. Daarom doet jullie roeivereniging een beroep op alle leden om samen geldacties op te zetten voor dit goede doel.

 

Dat kan door 24 uur ergometeren, kilometers sponsoren, donaties.. etc etc. Verzin het maar. De vereniging faciliteert en KiKaRoW helpt ons daarbij, zodat wij met z'n allen KiKaRow kunnen helpen! Heb je vragen, goede ideeën of wil je zelf – of met je ploeg – een actie opzetten om geld in te zamelen? Neem contact op met Irene Lipper, Jos Pape, Frans-Jan Middelman of Laurens van der Hulst.

Laatste KiKaRoW Nieuws

RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube