Logo RV Naarden

Het lustrumprogramma is bekend!

Geplaatst op 17-05-2022  -  Categorie: Lustrum

Hoera, daar is het dan: het programma voor het RV Naarden 14e lustrumfeest op 25 (en 26) juni 2022! Het wordt een vrolijke dag met veel activiteiten.

  • Het startschot gaat af op zaterdag de 25e om 12:00 uur, gevolgd door koffie/thee met taart. lustrumlogo-rechthoekJe kunt de hele dag vrij in- en uitlopen op de momenten die jou het beste passen. Maar eenmaal bij de roei, wil je vast niet meer weg. Zorg dus dat je dit feest niet mist. 
  • Alle activiteiten vinden plaats op en om het buitenterrein van onze vereniging of in de soos. Voor sommige onderdelen is aanmelding vooraf noodzakelijk ivm de organisatie (de stuurwedstrijd, het avondeten), maar de meeste activiteiten zijn vrij toegankelijk. Het is een feest van en voor ons allemaal.
  • Op zondagmiddag 26 juni volgt nog een feestmomentje voor onze oudere leden. Zij ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging van de voorzitter.
  • Heb je zelf een leuk idee of initiatief, of wil je je aanmelden om mee te helpen op deze dag? mail dan gerust naar de lustrumcommissie: murtsul.[antispam].@roeinaarden.nl. Die kan jouw hulp zeker heel goed gebruiken!

Het programma kun je bekijken op de speciale lustrumpagina. Daar staat ook het allerlaatste lustrumnieuws.


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube