Logo RV Naarden

Lustrum13

 

70 jaar

Op zaterdag 25 juni vieren we met elkaar het 14e lustrum van RV Naarden. Het wordt weer een groot feest dat de hele dag duurt. De organisatie is in volle gang. Het belooft een vrolijke, afwisselende feestdag te worden voor jong en oud die je niet mag missen. Zorg dat je erbij bent!

We starten om 11.00 uur. Kun je er dan nog niet bij zijn? Kom dan om 15.00 uur of om 17.00 uur. 'S avonds bij de disco. Kortom: er is die dag altijd wel wat leuks te doen op het feestterrein.

Om een goede inschatting te kunnen maken, verzoeken we iedereen zich in te schrijven. Daarvoor hangen verschillende inschrijflijsten in de sociëteit. Vul die dus in.

Laatse lustrumnieuws

Roeiverbod op dinsdag 26 september

Datum: 24 september 2023

Programma 25 juni

11:00  Start met koffie en taart. Rutger Arisz (vz KNRB), en de Burgemeester Han ter Heegde van Gooise Meren
11:30  Start vlootschouw afgenomen door de burgemeester Han ter Heegde en wethouder Marleen Sanderse
12:30  Picknicktocht in wherry's voor onze buren
12:30  PAUZE (en opbouw Roeimarkt)
15:00  Start feestelijke Roeimarkt
16:00  Waterstormbaan voor wie zich jong voelt
17:00 Laat je stem schallen! De grote hilarische roeicanon
17:15  Start borrel en uitreiking beste bakker (Heel RV Naarden bakt)
18:00 Eten
20.00  Disco

 

 
logo-rv-naarden-65

We zijn jarig en vieren een feestje

Liever een goede buur...

Speciaal voor onze buren is er een VIP-arrangement. Ze zijn welkom bij de vlootschouw. Maar daarna om 12.30 uur bieden we onze buren aan om eens vanuit onze wherry's de vesting te ontdekken. Natuurlijk krijgen ze eevip-logo-website-2n picknickmand mee. Wil jij helpen rondvaren en er voor zorgen dat we goede vrienden blijven met onze buren? Laat het de lustrumcommissie weten door een e-mail te sturen naar murtsul.[antispam].@roeinaarden.nl

 

Lustrum eten

De mensen van het Bussumse Stefo gaan voor ons een heerlijke BBQ regelen. Chef Grillmaster Gijs gaat ons verrassen met een fantastische grilloven en green eggs gegaard eten. Ook vegetarisch natuurlijk.  Met heerlijke frisse zomer salades. Lekker en vooral gezellig. Het eten krijg je aangeboden, drankjes zijn op eigen kosten. Maar van belang is dan wel dat we weten wie komen. Schrijf je dus snel in. Dat kan hiernaast digitaal of op het lustrumbord op de sociëteit.

 

NB Partners en evt kinderen die niet lid zijn van de roei kunnen ook mee eten. Kosten 15 euro p.p (kostprijs). Dan graag aangeven.

c8ac9118-bffc-4f8c-b5c1-ac8cbea08061-2015112164828

Roeimarkt (onderdelen onder voorbehoud)

 • Suppen
 • Fitness Industry incl voedingsadvies209-hi-res-1-procen-geel-450x228
 • Roeifiets en roeitandem
 • Een Wintech kano met vleugelriggerafbeelding1
 • De Zeeroeiers
 • Suikerspinkraam
 • Roei Yoga
 • FysioHolland STTC
 • Nagellakstudio RV Naarden (alleen blauw of geel)
 • 4d Studio
 • Met je ploeg op de foto in de fotostudio
 • en hopelijk nog veel meer. Heb je suggesties voor de Roeimarkt laat het weten!!!

 

 

Eten inschrijfformulier

Dit formulier is niet beschikbaar.

Heel Naarden Bakt

Een mooie profiterol? Of een vrolijke KitKat taart?  Wie is de meesterbakker? Doe dan mee aan Heel Naarden Bakt! Maak een lekkere taart voor bij de koffie en maak kans op die felbegeerde titel Meesterbakker van Naarden.

 De categorieën:

 1. Krachtbaksels, dit zijn baksels waarop je een wedstrijd roeit, een hele dag kan toeren of een marathon roeit.  Of juist na de training eet om weer op krachten te komen. Denk aan dadels, noten, rozijnen en ander lekkers.
 2. Verjaardagstaarten,  de roei verjaart immers! Voor de 65ste verjaardag bak je iets speciaals. Met of zonder topping, in laagjes of  gewoon dat appeltaartrecept dat  al jaren in de familie is.
 3. Hartige taarten,  wie zegt dat een taart altijd zoet moet zijn? Na een lange dag op of langs het water is het fijn te weten dat er thuis een hartige taart wacht.

We hebben de beste juryleden van Naarden geselecteerd om te kijken wie kans maakt op deze prachtige prijs. De taarten zullen beoordeeld worden op uiterlijk, smaak en nog veel meer.  Meer info? Klik hier.

 
img-0177
 
vlootschouw

Vlootschouw

Het  is een nautische traditie om te laten zien wat je hebt als er iets te vieren valt. Onze trots zal langs het terras vol hoogwaardigheidsbekleders varen. 

De speaker geeft  uitleg over de verschillende boottypes in de Naardense vloot, bemand door een keur aan zeer gewaardeerde vrijwilligers zoals bootsheren, proevencommissie en jeugdbestuur. Natuurlijk heb je je roeikleding netjes gestreken en ben je nog even naar de kapper geweest. Onze varende accordeonist Bram Rutten zal de stemming er goed inhouden.

Zorg dat je er bij bent door je snel in te schrijven op het lustrumbord in de sociëteit.

Durf jij hier overheen?

stormbaan2
Vanaf 16.00 uur ligt een heuse 24 meter lange waterstormbaan in het water. Voor iedereen die zich jong voelt. Durf jij dit aan?

 

Hulp gezocht!

Een feestje voor iedereen en door iedereen. Wil jij je handen ook uit de mouwen steken. Meld je dan nu aan als vrijwilliger door een bericht te sturen naar murtsul.[antispam].@roeinaarden.nl

Met dank aan

standaard-logo-met-naam-rood-zwartsttc-logo-defsup-logo-orangefitnesskarinbrunt

De lustrumcommissie

Anita de Bode, Barbara Koudijs, Anne-Susan van Essen, Peter Visser en David Gribnau.

Maar deze lustrumdag is ook mogelijk door de helpende handen van Hermien Bouma, Brigitte Haanstra en Christien Boonstra (en hier volgen nog wel meer mensen...).

 

RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube