Logo RV Naarden

Lustrum

 
lustrumnieuws-25-juni 2

Kom jij op ons feest?

Op zaterdag 25 juni vieren we met elkaar het 14e lustrum van RV Naarden. Het wordt weer een gezellig feestje dat de hele dag duurt. De organisatie is vergevorderd. Het belooft een vrolijke, afwisselende feestdag te worden voor jong en oud die je zeker niet mag missen. Zorg dat je erbij bent!

 
img-8380-1
 

Opening feestterrein

De feestelijke aftrap vindt plaats om 12:00 uur. Onze voorzitter doet het openingswoord. Om direct in de stemming te komen biedt het bestuur alle leden naast een wervelende speech, ook koffie met taart aan. Een heerlijk begin van een gezellige verenigingsdag.

 

download hier het dagprogramma

dsc02050
dsc02139
bblustrumpeddel
 

Ergometer ruimte heeft nieuwe vloer!

Datum: 28 september 2022
De ergometer ruimte heeft een mooie nieuwe pvc laminaatvloer! Hier zijn Thomas, Allard en Jos druk mee bezig geweest.  Op de nieuwe vloer gaan wij natuurlijk heel zuinig zijn. Dus niet met je moddervoeten naar binnen... Lees meer

De Lunet heeft nieuwe riemen!

Datum: 10 augustus 2022
Bij het schilderen bleek dat de riemen van de Lunet behoorlijk gedateerd waren. Daarom heeft de boot drie  paar nieuwe riemen gekregen, de nieuwere versie met de groene handvatten en manchetten waardoor er weer goed i... Lees meer

Super leuk lustrumweekend met dank aan alle vrijwilligers

Datum: 27 juni 2022
Het was een super leuk lustrum weekend, waarvan velen echt hebben genoten! Voor het eerst in jaren hebben we weer volop gedanst op de roei, in de regen, met zwempartij, suppen, kanoën, fitness, omslaan, borrelen, eten... Lees meer

Lustrum eten ook voor oud leden, gezinsleden en roeivrienden

Datum: 19 juni 2022
Natuurlijk mag je op dit feest op zaterdag 25 juni ook je beste vriend of vriendin meenemen. Oud leden, gezinsleden en roeivrienden zijn welkom om mee te eten. De teller staat nu op 125 eters voor de lustrummaaltijd. ... Lees meer

Voor aanmelden High Tea kan nog t/m 10 juni, daarna ...

Datum: 07 juni 2022
Op 26 mei jl zijn de eerste uitnodigingen verstuurd voor de lustrum high tea voor onze oudere roeiers. Wie deze uitnodiging ontvangen heeft, kan tot zaterdag 11 juni gebruik maken van de vooraanmelding. Een plek bij d... Lees meer

lustrumeten: betaal vooraf

Datum: 06 juni 2022
Wil je deelnemen aan de lustrummaaltijd, vergeet dan niet om vooraf een kaartje te kopen van 12,50 euro per persoon. Dat doe je door het scannen van de QR code, of door per persoon 12,50 euro over te maken naar: NL50 ... Lees meer

Meld je aan voor het Lustrumfeest

Datum: 27 mei 2022
We zoeken heel veel handen en voeten om tijdens de lustrumdag uitvoering te geven aan het programma. Je hoeft daarvoor niets voor te bereiden. Slechts ter plaatse helpen: bardiensten, op-afbouw, uitserveren etc. Met e... Lees meer

Foodtruck lustrumfeest. Meld je vooraf aan!

Datum: 25 mei 2022
Aan het eind van de lustrummiddag op 25 juni wordt het buitenterrein omgetoverd in een gezellig foodfestival. Hapjes, drankjes, heerlijk eten. Je kunt kiezen uit verschillende curries: kip, vis of vegetarisch. Daarnaa... Lees meer
 
 
photo-2022-06-27-17-06-29-1
 

Oud Hollandsche Spelen

Direct na de opening aan het begin van de middag, kun je deelnemen aan en genieten van de 'oud Hollandsche spelen. Super Jenga, XXL Mikado, een reuze sjoelbak... Je kunt zelfs sumoworstelen als je wil. OK, geen koekhappen, zaklopen en ringsteken, maar wel veel spektakel voor de liefhebbers. De niet te missen oud-Hollandsche spelen zijn de hele middag tot ieders beschikking.

sblustrumpeddel
 

Clinics

Tussendoor kun je kiezen voor verschillende leuke clinics. Elke clinic duurt 30 tot 45 minuten en start dan weer opnieuw op.

  • Onze eigen Iris Mensert biedt een core stability en roei fitness clinic. 
  • Jurriaan Hehenkamp verzorg de omsla- en kunsten in de boot clinic. Je kunt oefenen om vanuit het water je boot weer in te klimmen. Heel handig, mocht je ooit omslaan of tussen het roeien door behoefte hebt aan een frisse duik!
  • Amarens Bos doet de SUP-clinic. Aan het vlot liggen SUP's en een kano om uit te proberen. Of om gewoon lekker  mee te peddelen, als je het al kan. Kortom: veel (water-)vertier. Niet missen dus!
dsc02063
dsc02101
dsc02075
dsc02058
bblustrumpeddel
sblustrumpeddel
 
 

Foodtruck

Aan het eind van de middag wordt het buitenterrein omgetoverd in een gezellig foodparadijs. Hapjes, drankjes, heerlijk eten. Je kunt kiezen uit verschillende curries: vis, kip, veggie met handgesneden pommes frites 'a la quatorzieme lustre'. Al dat gesmulpaap wil je natuurlijk niet mislopen na zo'n enerverende dag. Partners en/of kinderen die geen lid zijn van de roei kunnen ook gezellig mee eten. Kosten: 12,50 euro pp.uitverkocht

 

We serveren namelijk alleen avondeten aan de mensen die op tijd het geld hebben overgemaakt.

sblustrumpeddel
 
 

Borreltijd

Onder genot van een drankje, een hapje en fijn gezelschap vindt de blind-stuur-wedstrijd plaats. Van de gehandicapte bemanning vragen we uiteraard een nuchtere instelling, maar onder het publiek mag het borrelen. Sterker nog: vanuit de toeschouwers zijn ongezouten meningen zelfs van harte welkom. Onze eigen barcommissie is in elk geval van plan om flink uit te pakken.

bblustrumpeddel
 
img-8386
 
photo-2022-06-27-15-53-52-1
 

Stuurwedstrijd

Goed sturen is bij roeien van groot belang. Daarom deze stuurchallenge. Langs een kort, maar uitdagend parcours voor het vlot kan iedereen zijn stuurmanskunsten uittesten. Met een 'onafhankelijke' vaste bemanning in een C3X, zodat elke stuurman/vrouw gelijke kansen heeft om de stuurwedstrijd te winnen. Zo hoeft er bij het in- en uitstappen van de stuurman/vrouw ook niet van ploeg gewisseld te worden. De roeiers volgen natuurlijk alleen de commando’s van de stuurlieden. Ga je de uitdaging aan? Geef je dan snel op bij Bram Rutten via het inschrijfformulier in de soos.

sblustrumpeddel
 

De niet-te-missen foto booth!

 
dsc02086
lustrum-rv-naarden-2017-photobooth-2017-7-15-51210c
lustrum-rv-naarden-2017-photobooth-2017-7-15-59444-jpg-x2
lustrum-rv-naarden-2017-photobooth-2017-7-15-58282c
 

'Up all night' clubavond

We sluiten de dag in stijl met elkaar af met een feestelijke borrel. DJ Wouter Mommers komt met zijn draaitafel naar de roei om deze avond muzikaal aan te kleden. Voetjes van de vloer of gezellig meezingen. Het mag allemaal!

bblustrumpeddel
 
photo-2022-06-27-17-06-32
 
 
img-8419
img-8421

High tea op zondagmiddag

Het lustrumfeest is voor jong en oud. Voor onze senioren leden is op zondagmiddag 26 juni een extra feestviermomentje gereserveerd om elkaar weer eens gezellig te ontmoeten en te spreken op de roei. Daar is de afgelopen twee jaar immers veel te weinig gelegenheid voor geweest. Tussen 14:00 en 16:00 uur wordt een heerlijke high-tea geserveerd door Miss Tea uit Bussum. De Barcommissie ondersteunt en wordt op haar beurt ondersteund door het Jeugdbestuur. Hoe mooi is dat!

Aanmelden High Tea 
De leden die voor de High Tea in aanmerking komen, hebben inmiddels per e-mail een persoonlijke uitnodiging ontvangen van de lustrumcommissie. Daar staat ook precies in hoe de aanmelding werkt: Vooraanmelden met een verzekerde plek kon tot 11 juni via de e-mail en de aanmeldingslijst in de societeit. 

Daarna geldt : uitsluitend aanmelden per e-mail naar murtsul.[antispam].@roeinaarden.nl , wie het eerst komt, het eerst maalt en vol = vol. 

 
 
 
sblustrumpeddel
 

Praktisch: kledingadvies


Doe vooral lekker aan waar je jezelf goed in voelt tijdens deze dag. Houd er wel rekening mee dat wanneer je deelneemt aan de activiteiten, sportieve kleding geadviseerd wordt.

kleding

Ben je van plan het water op te gaan, dan is een extra droog setje kleding altijd zeer aan te raden.

 

 

Praktisch: parkeren

Op 25 juni wordt elke vierkante meter van ons buitenterrein ingezet voor lustrumactiviteiten. Parkeren moet deze dag dus buiten het hek op de parkeerplaats. Om deze reden raden we iedereen aan -en verzoeken vooral ook zeer dringend- om lopend of met de fiets naar de roei te komen. fiets-parkeren

 

 

Het lustrumprogramma van uur-tot-uur

ZATERDAG 25 JUNI
12:00 - 12:30 opening met koffie en taart vrije inloop
12:30 - 17:00 oud hollandsche spelen met een on-hollands randje
13:00 - 14:30 clinics omsla | SUP | roei fitness
13:30 - 15:30 poffertjes all inclusive
14:00 - 17:00 photobooth niet-te-missen
15:30 - 17:00 stuurwedstrijd vooraf aanmelden!
16:00 - 18:00 borrel, prijsuitreiking all inclusive
17:30 mystery guest ?
17:30 - 19:30 foodtrucks vooraf aanmelden
18:30 - 19:30 ijskar hoort bij het arrangement
19:30 - 20:00 koffie, thee, limonade vrije inloop
20:00 - 23:00 borrel, muziek, gezelligheid vrije inloop
 
ZONDAG 26 JUNI
14:00 - 16:00 high-tea voor genodigden

wijzigingen in het programma voorbehouden

 

Wil jij ons helpen?

Deze lustrumdag is mogelijk dankzij de enthousiaste inzet van heel veel leden. Wil je ook helpen? Of heb je een super leuk idee? Stuur dan een e-mail naar: murtsul.[antispam].@roeinaarden.nl , of spreek ons aan op de roei.

 

lustrumfotoafdruk

14e lustrumcommissie vlnr: Brigitte Blaauw, Helma Berendse, Rob Peters, Ingrid Schmoutziguer, Barbara Koudijs, Evelyn Jonkers en Ernest van der Linden (niet op de foto helaas).

 
bblustrumpeddel
sblustrumpeddel

RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube