Logo RV Naarden

5e Koppelcup 28 mei: inschrijving geopend

Geplaatst op 06-04-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Op zondag 28 mei (12-20 uur) is er weer de Koppelcup. Hèt feest door en voor families, gezinnen en partners. De jaarlijkse Koppelcup wordt gevaren door duo’s en zogenaamde 'groot-afnemers'. Schrijf je nu snel in en maak deze 5e editie mee.

Bijna alle combi's mogelijk
Koppelcup Een duo vorm je met je partner of een van je familieleden. Iedereen kan kiezen voor zijn kanshebbende boottype: een C2 of een gladde boot, scullend of boord. Koppels moeten de Doldruk op hetzelfde adres krijgen: man/vrouw, moeder/ zoon, opa/kleinzoon, broer/zus bedenk het maar! En win de Koppelcup, de Vazomodo of de Brusjes Prijs.

Doppelkoppel
De Doppelkoppel is voor de groot-afnemers. Heb je vier familieleden die roeien? Leuk! Regel een stuur en doe dan ook mee in een vier en wie weet winnen jullie deze felbegeerde prijs. Bovendien zijn er prijzen voor het grootste leeftijdverschil, het grootste gewichtsverschil etc etc. De aansluitende maaltijd is nu al historisch!

Inschrijven is mee-eten
Meedoen betekent mee-eten. Inschrijven op de soos. Kosten 10 euro per persoon incl. eten na afloop. Overmaken op rekening: NL84INBG0001504530 t.n.v. H. Bouma, Bussum.

Meer info: Hermien Bouma, Marie Tromp of David Gribnau. E-mail: pucleppok.[antispam].@roeinaarden.nl

Nog even kijken hoe leuk het vorig jaar was? Check het fotoalbum.


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube