Logo RV Naarden

Aanvullende Covid-maatregelen: gevolgen voor de roei

Geplaatst op 29-09-2020  -  Categorie: Covid  -  Auteur: Bestuur

De persconferentie van gisteren heeft helaas ook direct gevolgen voor onze Roeivereniging. Er zal minder focus coronakomen te liggen op de gezelligheid. Het fijne van dit alles is dat we wel mogen blijven sporten! Het devies is om na het roeien zo snel mogelijk het terrein te verlaten. En natuurlijk gelden alle eerdere aandachtspunten m.b.t. gezondheid en hygiëne. Als bestuur vinden we dat ook vervelend maar we hebben ons er naar te schikken. We verzoeken vriendelijk de leden zich te houden aan de regels.

Kort gezegd heeft het bestuur de volgende besluiten genomen:

  1. Geen bardiensten tot en met 20 oktober. Eigen koffie meenemen is niet toegestaan
  2. Geen ouders meer bij de jeugdinstructie

Bardiensten
Vanaf heden zijn er tot en met 20 oktober geen bardiensten. De sociëteit is wel geopend zodat je de kleedkamers in kunt voor je spullen en de toiletten. Het is niet toegestaan om zelf koffie mee te nemen. Hou in de soos ook de looproute aan. Dringend verzoek is om ook niet onnodig zonder enige reden op de roeivereniging te komen.

Geen ouders bij instructie: afzetten en ophalen
Tot op heden hebben wij ouders nog altijd toestemming gegeven op het vlot toe te kijken. Maar dat is per heden niet meer mogelijk. Het doel is om de sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Daarom zijn toeschouwers niet meer toegestaan. Dat geldt ook voor ouders die naar hun sportende kind willen kijken. Ouders kunnen hun kind afzetten en ophalen. Hier wordt ook echt op gehandhaafd hoe vervelend dat ook is.

Ga na het roeien naar huis!
Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden door de overheid gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten. Het dringende verzoek is om dit ook echt te doen. We begrijpen best dat de training nog even tien minuten wordt na besproken. Maar vertrek daarna.

Pannenkoekentocht
A.s. weekend organiseert het Jeugdbestuur de jaarlijkse pannenkoekentocht. Samen met het Bestuur wordt gekeken naar een aangepast programma zodat we dit toch kunnen laten doorgaan.

 

Mochten er nog vanuit de KNRB of de veiligheidsregio aanpassingen komen dan laten we dat weten.


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube