Logo RV Naarden

Afschaffen bloktijden en boeglap alert

Geplaatst op 13-09-2021  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Bestuur

Met ingang van zaterdag 18 september gelden er geen vaste bloktijden meer voor het afschrijven van een boot. Tijdens de evaluatie van de proef met de bloktijden bleek dat wat we van tevoren gehoopt hadden, namelijk een betere bezetting van de vloot, minder schade en meer animo voor het roeien in de middag, niet compleet is blokkengerealiseerd. In plaats daarvan constateren we een enorme drukte op het vlot op de zaterdag- en zondagmorgen, chaotische taferelen bij het in- en uitbrengen van de boten en boten die eindeloos aan het vlot liggen omdat de volgende ploeg op zich laat wachten. We gaan daarom terug naar het oude normaal; boten kunnen worden afgeschreven voor 1 uur of 1,5 uur.

Over wedstrijdboten worden door de wedstrijdploegen onderling afspraken gemaakt. Het devies blijft natuurlijk wel dat we zoveel mogelijk rekening houden met elkaar en dat een beetje geduld bij het in- en uitbrengen van boten nog steeds helemaal geen kwaad kan!

Boeglap alert!
Graag willen we iedereen ook nogmaals op het hart drukken om goed om te kijken en vooral ook een boeglapje te dragen. We hebben nou eenmaal smal vaarwater en roeien zonder boeglapje is echt niet verantwoord; ook niet als er een coach mee fietst langs de kant. 

 

Veel roeiplezier!


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube