Logo RV Naarden

Afterparty Naardense Clubkampioenschappen

Geplaatst op 04-09-2018  -  Categorie: Algemeen

Welke Naardense roei(st)er kijkt hier nou niet naar uit? De enerverende wedstrijd met de immer spannende prijsuitreiking. En niet in de laatste plaats de gezellige afterparty. Dit jaar voorafgegaan door een zomerse club-BBQ voor meatlovers, vegetariers en vegans. Ook (of juist) voor roeiers die niet meedoen aan de wedstrijd op zaterdag 15 september een uitgelezen kans om bij dit gezellige clubevenement aan te sluiten.

nck2018Het was weer een vol jaar wachten op hét clubevenement van Roeivereniging Naarden. We hebben het natuurlijk over de enige echte Naardense Clubkampioenschappen! Niet alleen de wedstrijden zijn enerverend, maar uiteraard wordt er ook reikhalzend uitgekeken naar de gezellige en overheerlijke pasta/BBQ-maaltijd, de immer spannende prijsuitreiking en als kersje op de taart: een swingende ‘afterparty’. Een uitgelezen kans om de zure benen en billen even goed los te schudden op de dansvloer. Misschien is er ook wel een mooi prijsje voor degene met de coolste dansmoves… Heb je nou - om welke reden dan ook - niet mee kunnen wedstrijdroeien, maar wil je deze party, wat we uiteraard heel goed begrijpen, niet missen? Geen probleem. Iedereen die zich inschrijft, is van harte welkom!

Maaltijd
20170715-182401-dsc-0259Dit jaar keuze uit twee verschillende superlekkere vegan-pasta’s verzorgd door Spaghettiamo en voor de meatlovers onder ons wordt er een echte BBQ georganiseerd. Ben je nou ergens allergisch voor (qua voeding), geef dit dan even aan op de intekenlijst zodat daar rekening mee gehouden kan worden.

Inschrijven
DSC 0947De inschrijving, ja daar is iets aan veranderd ten opzichte van voorgaande jaren. Je betaalt één bedrag, namelijk €10. Dit is voor zowel de wedstrijd als voor de maaltijd én de feestavond. Dus… per persoon (hoeveel keren je ook gaat starten), deelnemer of niet-deelnemer, jeugd of geen jeugd, het bedrag blijft hetzelfde. Tien eurootjes dus, voor een onvergetelijke avond. Ben je coach of stuur, vergeet dan niet om jezelf en/of je team aan te melden op de lijst. Voor de mensen die alleen komen voor de maaltijd/dansen: op de flap-over in het clubgebouw hangt een inschrijflijst. Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 9 september 12:00 uur. We kijken uit naar een grote opkomst!

Feestelijke groet van het NCK-partyteam


 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube