Logo RV Naarden

Afterparty Naardense Clubkampioenschappen

Geplaatst op 10-09-2019  -  Categorie: Wedstrijden  -  Auteur: Redactie

Welke Naardense roei(st)er kijkt hier nou niet naar uit? Het was weer een vol jaar wachten op hét clubevenement van Roeivereniging Naarden. We hebben het natuurlijk over de enige echte Naardense Clubkampioenschappen! schermafbeelding-2019-09-10-om-14-27-52
Niet alleen de wedstrijden zijn enerverend, maar uiteraard wordt er ook reikhalzend uitgekeken naar de gezellige en overheerlijke pasta/BBQ-maaltijd, de immer spannende prijsuitreiking en als kersje op de taart: een swingende ‘afterparty’. Een uitgelezen kans om de zure benen en billen even goed los te schudden op de dansvloer.
Misschien is er ook wel een mooi prijsje voor degene met de coolste dansmoves…

Heb je nou - om welke reden dan ook - niet mee kunnen wedstrijdroeien, maar wil je deze party, wat we uiteraard heel goed begrijpen, niet missen? Geen probleem. Iedereen die zich inschrijft, is van harte welkom!

Maaltijd
Er is gekozen voor twee verschillende superlekkere vegan-pasta’s verzorgd door Spaghettiamo en voor de meatlovers onder ons wordt er een echte BBQ georganiseerd. Ben je nou ergens allergisch voor (qua voeding), geef dit dan even aan op de intekenlijst zodat daar rekening mee gehouden kan worden.

Inschrijven
Je betaalt één bedrag, namelijk €10. Dit is voor zowel de wedstrijd als voor de maaltijd én de feestavond. Dus… per persoon (hoeveel keren je ook gaat starten), deelnemer of niet-deelnemer, jeugd of geen jeugd, het bedrag blijft hetzelfde. Tien eurootjes dus, voor een onvergetelijke avond.

Ben je coach of stuur, vergeet dan niet om jezelf en/of je team aan te melden op de lijst. Voor de mensen die alleen komen voor de maaltijd/dansen: op de flap-over in het clubgebouw hangt een inschrijflijst.

Tot de 21ste!

 

Feestelijke groet van het NCK-partyteam


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube