Logo RV Naarden

Barrista’s gezocht! Anders geen koffie….

Geplaatst op 09-07-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie
De roei is weer opgestart en hetzelfde willen we ook doen met de bardienst. Dit is even wennen. Op korte termijn - t/m komend weekend 11/12 juli - is de bardienst ingedeeld met vrijwilligers. Daarna willen we graag weer het normale tyler-nix-403123-unsplash-300x200bardienstrooster in laten gaan zoals bij iedereen bekend en hier in te zien: https://www.roeinaarden.nl/bardienstrooster (wel even inloggen).

Gezien de korte termijn is een aantal met vakantie en heeft geen vervanger geregeld/kunnen regelen. Ook is een aantal leden nog steeds huiverig vanwege deze vreemde tijd en vertoeft liever nog niet binnen met grotere groepen mensen. Hiervoor hebben we hiervoor begrip.

Denk en help mee
Wat echter wel heel fijn zou zijn, is dat iedereen even meedenkt en helpt. Zoek zelf een vervanger voor je bardienst mocht je niet kunnen/willen en geef dit door. En in het rooster zie je ook een aantal streepjes staan. Dit betekent dat we hiervoor nog niemand hebben. Draai in dat geval eens een extra dienst en meld je aan via tsneidrab.[antispam].@roeinaarden.nl

We hopen dat we het bardienstrooster met z’n allen weer vlot kunnen trekken en kunnen vullen. Feit is namelijk; geen bardienst, geen koffie, thee, chocolademelk, cake en koek. En dat zou jammer zijn!

RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube