Logo RV Naarden

Belangrijk nieuws over coastal roeien

Geplaatst op 02-06-2024  -  Categorie: Algemeen

Beste Coastal roeiers (en geïnteresseerden), 

Tijden de Coastal informatieavond van dinsdagavond 21 mei heeft het bestuur ons meegenomen in de voorgenomen plannen om onze Coastal roei activiteit te verhuizen van de Jachthaven Huizen naar de R&ZV Naarden in de jachthaven Naarden.

Tijdens de sessie werd duidelijk dat het niet alleen een verhuizing betekent maar dat de beide Coastal afdelingen samen verder gaan binnen R&ZV Naarden. Tevens maakte de presentatie duidelijk dat niet alleen de locatie voordelen biedt maar het samenvoegen zal het Coastal roeien ook voor de toekomst meer zekerheid en mogelijkheden bieden.

Dinsdagavond hebben we afgesloten met een peiling onder de aanwezige Coastals. De meerderheid kiest voor een dubbel-lidmaatschap RV Naarden en R&ZV Naarden, er waren slechts enkele twijfelaars en geen enkele tegenstem. Conclusie van de peiling is dus voorkeur voor verhuizen naar Naarden. De kleine informatiesessie op zondag 26 mei werd ook positief ontvangen.

Bijgevoegd treffen jullie de presentatie en het voorstel van het bestuur, een kort verslag van dinsdagavond 21 mei waarin alle vragen en antwoorden staan die besproken zijn en tenslotte een inschrijfformulier.

De Coastal commissie adviseert iedereen de bijlages goed te lezen. 

Wat is de volgende stap?

Het bestuur wil graag uiterlijk 15 juni de inschrijvingen hebben ontvangen van de coastal leden die kiezen voor het dubbele lidmaatschap en daarmee gebruik gaan maken van de financiële (extra) voordeelregeling voor het jaar 2025 en 2026. 

Inschrijven kan door het bijgevoegde inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar nenaretev.[antispam].@roeinaarden.nl. 

LET OP: IN ONZE EERDER VERSTUURDE MAILING STOND EEN FOUTIEF E-MAILADRES

De coastal commissie hoopt zoveel mogelijk coastal roeiers mee te kunnen nemen naar onze nieuwe locatie. Wij vinden het jammer dat we afscheid moeten nemen van Huizen maar zien wel de voordelen van een nieuwe frisse start met vele mogelijkheden.

Sportieve groet

Marie Tromp, Lieke Bos, Ben van Linden van den Heuvell, Patricia Musters


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube