Logo RV Naarden

Bestuur zoekt nieuwe Vestingsprint-organisatoren

Geplaatst op 13-10-2017  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Jeroen Geertzen

Tweemaal heeft onze roeivereniging een Vestingsprint georganiseerd. Een door onze vereniging georganiseerde sprintwedstrijd die openstaat voor andere verenigingen. Een wedstrijd die anders is dan anders. Hardroeien tussen de ravelijnen. Waarbij wij als vereniging ook eens gastheer zijIMG 6358n voor andere verenigingen.

De afgelopen twee jaar is het er niet van gekomen. Maar het bestuur vindt het van belang dat er wel degelijk een Vestingsprint gaat komen en is op zoek naar een 5-tal vrijwilligers die met nieuw elan deze wedstrijd willen organiseren en de basis gaan leggen voor een jaarlijks terugkerend event.

Veel vrijwilligers nodig
Natuurlijk staat een dergelijke commissie er niet alleen voor. Er zullen nog zeker meer vrijwilligers nodig zijn op de dag zelf en in de aanloop van de wedstrijd. Maar wie maken zich sterk voor de Vestingsprint Nieuwe Stijl?

Alle opties staan open. Datum is niet bekend en goede ideeën vinden een luisterend oor en krijgen steun.

Vragen, suggesties. Zin om met je ploeg dit te gaan organiseren? Of wil je aanmelden omdat jij over aanpak-kwaliteiten beschikt? Zoek contact met wedstrijdcommissaris Jeroen Geertzen  (nedjirtsdew.[antispam].@roeinaarden.nl)

 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube