Logo RV Naarden

Botenschoonmaakactie weer van start

Geplaatst op 20-06-2017  -  Categorie: Materiaal  -  Auteur: Commissaris materiaal

Na de geslaagde acties van vorige jaren gaan we natuurlijk zeker dit lustrumjaar weer een schoonmaakactie van boten en riemen starten.  Dankzij onze bootsheren blijven onze boten technisch in goede staat en daar hebben zij hun handen vol aan. Echter door gebruik worden onze boten vuil en krijgen ze gele kalkafzettingen, maar ook de slidings worden vuil.schoonmaken

Geef je op als ploeg of persoon d.m.v. een e-mail aan laairetam.[antispam].@roeinaarden.nl (Jan Tholen) met vermelding van

  • Naam en e-mailadres coördinator
  • Namen van alle leden van de (schoonmaak)ploeg
  • Voorkeur voor boot
  • Vermoedelijke datum of data. Graag vóór de lustrumdag 15 juli!

Hoe heerlijk is het om in een boot te roeien die schoon is en waarvan de bankjes goed lopen! Ook gaan de boten langer mee, als ze regelmatig worden schoongemaakt. Per zitplaats in de boot hebben we ruim 2 leden, zodat er genoeg schoonmakers beschikbaar zijn. Omdat het gemakkelijker is met de afspraken als vaste ploegen zich aanmelden, kunnen de ploegen zich bij mij melden met aangeven van de coördinator en de leden van de ploeg en eventueel voorkeursdagen/tijden.

Vorige jaren is het gelukt om met de bestaande ploegen of groepjes alle boten schoon te maken. Lukt dat niet dan worden de overige leden toegewezen aan een boot met benoeming van een coördinator. De coördinator moet dan de afspraak met de overige leden maken en gewenste data doorgeven aan mij.

Het schoonmaken van een boot en riemen incl. in de was zetten kost ca. 1 à 1,5  uur (zie ook de handleiding). De benodigde schoonmaakspullen worden in loods 1 geplaatst direct links bij de kraan. Als ik de datum doorkrijg, zal ik de boot op de planner blokkeren. Mochten er teveel ploegen op dezelfde tijd willen schoonmaken dan meld ik dat. Probeer de drukke roeitijden op zaterdag en zondag (8-12 uur) te mijden.      

Zie het niet als een vervelende verplichting, maar maak er iets leuks van en geniet daarna van een schone boot.

Jan Tholen
Commissaris Materiaal
laairetam.[antispam].@roeinaarden.nl

 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube