Logo RV Naarden

Brug vier weken dicht. Wat kan wel?

Geplaatst op 21-03-2022  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Bestuur

De Beatrixbrug is vanaf 28 maart t/m 22 april 2022 dicht voor groot onderhoud. Dat is enorm vervelend maar kunnen we helaas niets aan doen. Gelukkig wil dit niet inhouden dat we niets kunnen doen. Sterker nog, het glas is meer dan half vol. Hieronder tref je een overzicht van de roeimogelijkheden die het bestuur heeft geregeld. halfvolMet dank aan Pampus, RIC en Tromp.

Let wel…. We kunnen het niemand voor 100% naar de zin maken. Van de roeiers wordt flexibiliteit verwacht. 

RIC Amsterdam
Bij RIC in Amsterdam ligt de Magistraal (8) en de Morgenster (4*). Dit zijn wedstrijdboten. Maar gedurende deze periode mag iedereen van deze boten gebruik maken en op de Amstel roeien. Echter moet wel voor de Morgenster de ‘gewichtsklasse’ kloppen.  Bovendien moeten de sturen wel over de goede stuurbrevetten beschikken en ervaring met sturen op de Amstel hebben.
NB Boten wel afschrijven in ons eigen systeem

Pampus Almere
Voor de wedstrijd junioren roeiers ligt er een ongestuurde vier, twee wedstrijd tweetjes en twee wedstrijd skiffs klaar om te worden gebruikt.

NB Boten wel afschrijven in ons eigen systeem

Tromp Hilversum
Bij Tromp in Hilversum mogen we op de daluren roeien in hun materiaal. Dit is dus NIET zaterdag- en zondagochtend zoals voor veel mensen gebruikelijk is. Binnenkort volgen details op welke uren er wel geroeid kan worden.

Coastal Huizenprinses-beatrixbrug
We hebben een eigen coastal afdeling in Huizen. Grijp dus nu je kans en ga een keer coastal roeien. Neem daarvoor contact op met de coastal-commissie. Klik op deze link.

NB Boten wel afschrijven in ons eigen systeem

RV Naarden
Op onze eigen vereniging liggen gewoon boten die gebruikt kunnen worden. Pak een C4-C2, een skifffje en ga rechtsaf bij onze roeivereniging. Je kunt zelfs via het s-bochtje een stukje de vesting in. Dat kun je eenmaal doen. Je kunt ook driemaal op en neer. Of ga iets verder door tot de Chemische fabriek. Weer eens een keer wat anders.

Ergometeren
Onze ergometers staan gewoon klaar in onze ergometerruimte om gebruikt te worden. Twee in de loods hebben uitzicht op de vaart (en op de afgesloten brug). Grote kans dat je een ijsvogel ziet.

De Bak
Ga een keer weer oefenen met je ploegleden in de bak. Maak en filmpje en analyseer. Is mijn haal eigenlijk wel goed?

De skiffwagen
Zin om eens te gaan skiffen in Amsterdam? Of ergens anders. Dan kun je de skiffwagen gebruiken. Haak hem achter je auto en neem twee skiffjes mee. Wel van tevoren even overleggen met de Commissaris Materiaal. En altijd de boten afriggeren.

De koffie
Die staat gewoon lekker te pruttelen zoals iedereen gewend is.


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube