Logo RV Naarden

Coastal rowen op vrijdag en zaterdag tot je ‘beschikking’

Geplaatst op 15-07-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Etaleren doet begeren….. Wil je weten hoe leuk coastal rowing is? Grijp dan nu je kans.  img-4702Op vrijdag en zaterdag bestaat voor onze leden de mogelijkheid om alleen of met een aantal mensen ‘in te stappen’. Een gecertificeerde stuurman staat er dan tot je ‘beschikking’. Grijp die kans en maak kennis met coastel rowing. Neem voor meer informatie contact op met Aaldrik Hermans.

Zo vet is coastal rowing
Op dit moment organiseert de KNRB NK wedstrijden door het hele land ter promotie van Coastal Rowing. Dit daar deze roei-tak aan populariteit wel bijna moet winnen met de Olympische ambities in het achterhoofd. Naarden roeier Jos Pape doet mee aan deze wedstrijden in een vier (en wint) en gaat zelfs namens Nederland naar het WK.

In principe zal je bij Coastal Rowing via onze vereniging voornamelijk op het Gooimeer roeien. Misschien dat je dan moet hopen op een flink windje en wat slagregen. Maar het kan dus ook net voor de haven van Scheveningen. Hoe vet is dat.

Nog meer Coastal Rowing Scheveningen vet fraaie foto’s tref je hier aan. Maar die mogen we vanwege rechten niet op onze eigen site zetten. Vanaf pagina 2 zijn ze echt indrukwekkend.

Coastal Rowing Commissie
De Coastal Rowing Commissie bestaat uit Wallerand Le Grand, Hans Bezaan, Charles Muskens, Jos Pape en Aaldrik Hermans (voorzitter en gedelegeerd vanuit bestuur). Deze commissie heeft haar commitment uitgesproken om het coastal rowing in te richten en operationeel te maken voor een periode van minimaal een jaar.


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube