Logo RV Naarden

Corona blijf alert!!

Geplaatst op 23-11-2021  -  Categorie: Covid  -  Auteur: Bestuur

Helaas heeft het Corona-virus ook een aantal van onze leden gevonden. Vooralsnog lijkt het erop dat de besmetting niet op onze roei heeft plaatsgevonden maar elders en dat ook het risico iemand op de roei besmet te hebben uiterst klein is. Vanzelfsprekend zijn zij in quarantaine gegaan en zitten hun tijd nu uit in afwachting tot het virus het lijf weer5f5ab7a2-0f9e-4738-9b5c-3110641d19e4 verlaten heeft. We wensen de betrokken een spoedig herstel en hopen ze snel gezond en wel weer op het vlot tegen te komen.

Dit bewijst echter nog maar eens dat voorzichtigheid geboden is. En meer dan ooit geldt het devies ‘heb je klachten, blijf thuis en laat je testen’. We mogen gelukkig met z’n allen nog gewoon sporten en laten we alert blijven op de geldende regels om dit ook in een veilige omgeving te kunnen blijven doen. Houd rekening met elkaar en blijf daar waar mogelijk de 1,5 meter afstand bewaren.

De huidig geldende regels bij ons op de roei vind je hier.

De regels rond Corona en sport worden door de overheid toegelicht in het bijgeplaatste plaatje. Deze is hier te downloaden 

Het is voor iedereen een taaie tijd en laten we elkaar helpen om er op zo’n prettig en gezond mogelijke wijze doorheen te komen. Houd moed en blijf gezond!


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube