Logo RV Naarden

Corona update: Vanaf 28/11 sporten tot 17.00 uur

Geplaatst op 02-12-2021  -  Categorie: Covid  -  Auteur: Bestuur

Tijdens de persconferentie van 26 november zijn aanvullende maatregelen aangekondigd die ook onze roeivereniging beïnvloeden en naar aanleiding waarvan ook wij ons genoodzaakt om de regels bij te stellen. Deze gelden vanaf zondag 28 november 17.00 uur. Let wel, deze maatregelen gelden voor iedereen, dus zowel senioren als junioren:corona

  • Amateursport is tussen 17.00 – 05.00 uur niet meer toegestaan. Dit betekent dat het ergohok niet meer toegankelijk is vanaf 17.00 uur. Mochten roeiploegen hun avondtraining willen verschuiven naar overdag en daar graag de ergo’s voor willen blokkeren, dan kan dit aangevraagd worden door een mailtje te sturen naar ruutseb.[antispam].@roeinaarden.nl
  • Alle niet-essentiële zaken – waaronder horeca – moeten om 17.00 uur sluiten. Dit betekent dat ook onze sociëteit niet meer toegankelijk is na 17.00 uur.

Bardienst
En dan hebben we de sociëteit… de aangekondigde regel dat een mondkapje verplicht is op alle plaatsen waar een zitplaats geldt én de 1,5 meter afstand zijn bij ons niet realiseerbaar. Vandaar dat besloten is dat de bar – en dus het zitgedeelte van de sociëteit – tot nader orde gesloten zijn. De kleedkamers en wc’s blijven wel beschikbaar.

We begrijpen dat deze maatregelen de gezelligheid op onze roei er niet beter op maken. Echter wat moet dat moet en het is even niet anders. Laten we genieten van wat nog wel kan en hopen op snel betere tijden!

 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube