Logo RV Naarden

Covid-019: Nieuwe consequenties roeivereniging

Geplaatst op 04-11-2020  -  Categorie: Covid  -  Auteur: Bestuur

De maatregelen van het kabinet zorgen er helaas (wederom) voor dat er voor roeiers een aantal zaken tijdelijk niet meer mogelijk zijn. Mochten er vanuit de KNRB-richtlijnen komen dan communiceren we dat. Maar voor de komende twee weken gelden de volgende zaken:mededeling-1-duplicate

  • Er mag vanaf 5 november niet meer worden getraind bij HCAW op de ergometer*
  • Het spinnen via Squash en Wellness zal helaas niet meer gaan (moet nog worden bevestigd via S&W)
  • De indoor groepstrainingen voor de jeugd vervallen. Onze ergometerruimte is op slot.
  • Geen vergaderingen van het Jeugdbestuur op de sociëteit
  • De eerste les van de opleiding tot roeicoach zal digitaal moeten plaatsvinden
  • Bootsheren, -vrouw en stelmeesters kunnen cq mogen alleen noodzakelijk onderhoud uitvoeren. Max 2 op 1,5 meter
  • Sociëteit alleen open voor noodgevallen en om sleutel op te halen van de loodsen

*NB we begrijpen allemaal de discussie dat je in je eentje op een ergometer zit. Misschien ook maar met een paar. Toch is besloten om deze ruimte voor 2 weken even niet te gebruiken hoe spijtig dat ook is. Dit is ook met HCAW zo afgesproken.

Roeien mag wel!
Gelukkig mogen we ook nog wel wat 😊. Skiffen is nog steeds toegestaan in zowel glad als C1. En leden uit eenzelfde huishouden – wonend op hetzelfde adres – mogen ook nog roeien in een meerpersoonsboot.

Ploeg gevoel
Probeer het daarnaast zo gezellig mogelijk te houden met je ploeg. Ga lekker skiffen. En als dit niet lukt of je het niet leuk vindt, sluit jezelf dan niet thuis op. Je mag afspreken met één persoon. Ga met wandelen of fietsen en rouleer dit binnen je ploeg. Iedereen keer met iemand anders. En daarna met z’n allen koffiedrinken via Skype, Zoom of Teams!

En blijf je toch thuis en verveel je je… laat dit weten aan het bestuur. We hebben prachtige puzzels en lenen deze met alle plezier aan je uit!

We wensen iedereen heel veel sterkte om de komende weken goed door te komen en hopen jullie allemaal te zijner tijd weer gezond en wel te zien op de roei!


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube