Logo RV Naarden

De kleren van de keizer

Geplaatst op 11-11-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Als vereniging willen we graag mee met onze tijd. De tijden veranderen. We willen ook niet een vereniging zijn die stil staat en de aansluiting met de buitenwereld mist.kleding-van-de-keizer

Zo is het bij ons er langzaam ingeslopen dat je gewoon zelf kunt bepalen wat je aantrekt als je gaat roeien. Ben je trots op de blauwe ster dan draag je die met verve. Ben je meer van het ‘losse type’ dan is dat ook prima. Maar wel met een kanttekening: Roeien is nautische sport, een witte shirts is wel beter zichtbaar . In een donkerzwart of donkerblauw shirt of trui ben je slecht zichtbaar.#behoudenvaart. 

Alleen bij wedstrijden is het verplicht om de wedstrijdkleding te dragen en bij toertochten vinden we het wel aardig als je RV Naarden kleding draagt. Daarnaast is er ook zo iets als een oranje lapje... die is altijd verplicht zodra je bij de roei het water opgaat.

Maar verder maakt het ons niet uit. Belangrijkste is dat we een beetje aardig moeten zijn voor elkaar en elkaar niet de maat nemen als het gaat over kledingkeuze.

En ja ... als je maar niet de nieuwe kleren van de keizer draagt.


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube