Logo RV Naarden

De zoute louise is weer thuis

Geplaatst op 28-07-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

De Zoute Louise is weer thuis en maakt de coastalvloot weer compleet. De Coastal roeivloot ligt inmiddels in de haven van Huizen. Zoute Louise, de 2 ontbrak hier al maanden. Het roeiverbod tijdens de Corona gaf de bootsheren def3e03219-0e2d-4e20-b788-0f01c83cdca1 tijd om deze boot spic en span te maken, klaar voor vele roeitochten. En nu lag zij in in het Naarderbos. Het terugbrengen van de 2 kan natuurlijk over de weg, op de botenwagen. Patricia en Marie boden aan om de boot over te varen. Vanuit het Naarderbos naar Huizen.  De dames wonen in Huizen, dus thuisbrengen is voor deze ‘nennetjes’ ook echt thuisbrengen.

Op een mooie zonnige avond vertrokken ze.  Best lastig om de juiste koers te vinden, de wal volgen is niet slim. Een rechte lijn aanhouden, zoek een schoorsteen of toren om je op te richten en gaan.

Coastal roeien op een zomeravond, dat is mooi! En genieten.  Mooie wolken, jonge zwanen om  je heen. Kalme zee. Zelfs eind van de dag is de zon nog krachtig. Pet en zonnebril zijn hard nodig.

Via de vaargeul de haven in, bij de 3e meerpaal stuurboord uit waar de rest van het Coastal team al klaar stonden.  De boot uit het water, op een kar en de korenblauwe zeecontainer in.f3e03219-0e2d-4e20-b788-0f01c83cdca1

Nu is de Coastal vloot weer compleet, twee gestuurde vieren en één twee. 

Na al het skiffen weer toe aan een nieuwe uitdaging? Probeer Coastalroeien. informatie via latsaoc.[antispam].@roeinaarden.nl

En check ook: www.coastalgooimeer.nl


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube