Logo RV Naarden

Vier roeievents: Driemaal blik en viermaal tweede plek

Geplaatst op 11-06-2018  -  Categorie: Wedstrijden  -  Auteur: Redactie

Afgelopen weekend waren de wedstrijdroeiers van Naarden verdeeld over maar liefst vier wedstrijden aan het strijden. Het resultaat mag er zijn. Er werd drie keer blik getrokken en drie ploegen werden verdienstelijk tweede.img-20180609-wa0005

Zaandam
In Zaandam lieten Dieuwertje en Martijntje op de jeugdwedstrijden maar liefst 5 tweetallen ver achter zich. Met één uitzondering…  de tweede plek werd op slechts één seconde afstand ingenomen door Emma en Josephine! Goud en zilver voor Naarden!

Tilburg
Tegelijkertijd in Tilburg deed Jos mee aan de Dutch Masters. Bij de start van de 1000 meter sloeg Jos twee snoeken en had meteen twee bootlengtes achterstand. Maar Jos zou Jos niet zijn als hij daarna niet zijn eigen race ging roeien op eigen tempo  de een na de andere boot wist in te halen. Met een bootlengte verschil kwam Jos als eerste over de finish.

Amsterdam
Tussen de woeste golven, laverend tussen de disco vletten en biersloepen weet het heren team van Naarden, in wisselende samenstelling (Berry, Robert-Jan, Dirk-Gijsbert, Jos, Willem, Coen en Evert) in de C4 telkens weer de eerste plaats te veroveren. “De boterhammen laten we thuis, want we winnen elke keer de taart! “Oké, we zijn dan wel de enige mannenploeg ...”, aldus Evert. Maar toch. Veel plezier en mooi resultaat.

Zwolle
Op de Zwolse Vecht Regatte behaalden Andrea (coach Hilbert), De Dames Acht (coach Rob) en de Heren Acht (coach Hermien) een keurige tweede plaats.

 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube