Logo RV Naarden

Gebruik dubbelvieren in aanloop tot de Head

Geplaatst op 08-11-2016  -  Categorie: Wedstrijden  -  Auteur: Commissaris Materiaal

De winter gaat van start en ploegen gaan zich voorbereiden op de Head en de Heineken. In een bespreking met de coaches van de wedstrijdploegen is een verdeling gemaakt van de benodigde boten en dan met name de dubbelvieren voor training van de wedstrijdploege in aanloop tot de Heineken en HeadNieuwsartikel voorbeeld plaatje 002

Gelukkig komt er begin december een extra dubbel 4, waarvoor besloten is dat die pas na de Head beschikbaar komt voor de gewone afschrijving. Helaas is het toch nodig gebleken om op een paar momenten in het weekend de Donderbus en de Haakbus preferent beschikbaar te stellen voor wedstrijdploegen die deze boten dan ook voor 2 uur mogen afschrijven.

Op grond van de afschrijvingen van afgelopen jaar zijn dit momenten die voor de gewone afschrijvingen vrijwel geen consequenties heeft,  d.w.z. dat er altijd wel een dubbelvier beschikbaar is. Het betreft hier dan:

Donderbus op zaterdag 8-10 uur en 11-13 uur en zondag 11-13 uur en Haakbus op zaterdag 10-12 uur

 

De betreffende coaches kunnen deze boten 72 uur van te voren afschrijven i.p.v. 48 uur van te voren. Doen ze dit niet tijdig dan zijn de boten voor de gewone afschrijving beschikbaar.

 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube