Logo RV Naarden

Geen corona-versoepelingen, wel koffie

Geplaatst op 17-05-2021  -  Categorie: Covid  -  Auteur: redactie

Helaas bieden de nieuwe corona-versoepelingen ondanks aandringen van de KNRB nog geen oplossing voor ons om meer te mogen ploegroeien. De 1,5 meter eis maakt dat helaas niet mogelijk. Wel mogen we voortaan weer koffie buiten op het terras schenken. Dit gaan we doen vanaf zaterdag 29 mei. Op zondag 23 mei hebben we ons Barista-event. bardienst-opogeven

Wat is de bedoeling?
Vanuit een uitgiftepunt vanaf het terras kun je op de zaterdag en zondag koffie/thee bestellen. De koffie/thee mag alleen buiten en in de tent worden genuttigd met inachtneming van de bekende RIVM-regels. De soos is verder helaas nog steeds dicht en blijft ook dicht. Ook als het regent is het niet mogelijk om binnen koffie te drinken.

Uitgebreide bardiensten
Omdat er nu de hele dag door wordt geroeid zijn er tijdelijk drie bardiensten: Van 9-11 uur, 11-13 uur en van 13-15 uur.

Vrijwilligers gezocht
Omdat we al een tijdje geen barrooster meer hebben zoeken we vrijwilligers die de komende tijd de bardiensten willen vervullen; dit kan alleen of met z'n tweeën. Gewoon omdat het fijn is dat er weer iets mag. Je kunt je inschrijven via een link op deze besloten pagina. Als je je hebt aangemeld rekenen we op je komst. Fijn dat je wilt meehelpen.

En verder….
Betaal het liefste met een pinpas, breng je mokken netjes terug, ga niet in de soos zitten en wees vriendelijk voor elkaar. We zijn allemaal vrijwilligers en verzinnen deze regels niet zelf.

Gezelligheid
Wij verheugen ons erop om gezellig koffie te kunnen drinken. Om te beginnen op zondag 23 mei; dan staat er tussen 10:00-14:00 een heuse barista voor ons klaar!

 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube