Logo RV Naarden

Gezocht: nieuwe commissieleden Open Roei

Geplaatst op 23-03-2020  -  Categorie: Algemeen

De huidige leden van de Commissie Open Roei treden per 1 juli 2020 af. De aftredende commissieleden hebben de Open Roei altijd met veel plezier geleid en vinden het tijd om het stokje door te geven. Een goed moment voor een nieuwe wind en/of verandering. Eventueel een andere vormgeving, een andere dag dan de maandag, of een ander tijdstip. Kortom: nieuwe ideeën die roeiers ten goede komen.boeglapje-first

Tot nu toe is het de gewoonte dat elke maandagmorgen (op toerbeurt) één lid van de Open Roeicommissie om 09.45 uur een groepje enthousiaste roeiers ontvangt. Roeiers die zonder afspraak een extra keer willen roeien en roeiers die meer roei-ervaring willen opdoen om zo vervolgens sneller te kunnen doorstromen naar een vaste roeiploeg. Op deze ochtend wordt een passende boot voor hen gereserveerd. Ook bij slecht weer komen altijd roeiers naar de Vereniging en wordt gekeken of er toch geroeid kan worden. Zo niet dan wordt op de ergometers geroeid of men wandelt als groepje een rondje Vesting, waarna in de sociëteit koffie/thee klaar staat. 

Voor de Open Roei blijkt nog altijd veel interesse en het zou fijn zijn om dit concept ook in de toekomst door te zetten. Daarom roept de Commissie roeileden op om zich vóór 1 juli 2020 hier per e-mail kandidaat te stellen, of spreek Sylvia Falk, Marlies van Waes, Thea Gieskens op de Roeivereniging aan.


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube