Logo RV Naarden

Hermien en Rob geslaagd voor Roeicoach 3 opleiding

Geplaatst op 02-07-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie  -  Bron: eitcader.[antispam].@roeinaarden.nl

Ze zeggen dat er 100 uur voor staat. Maar in de praktijk was het veel meer. Het was flink zwoegen voor ze. hermien-en-rob


Maar afgelopen weekend hebben Hermien Bouma en Rob Kraaijenbrink bij de KNRB op de Bosbaan hun Roeicoach 3 (RC 3) diploma in ontvangst genomen.

De KNRB organiseert al sinds jaar en dag roeicoach-cursussen. Als roeivereniging is het natuurlijk erg fijn dat onze eigen leden dergelijke cursussen willen volgen en deze kennis dan ‘ter beschikking stellen’ aan de vereniging.

“Het doel van de RC 3 opleiding is om coaches op te leiden die vanuit een zelfgemaakt jaarplan en trainingsschema wedstrijdroeiers en wedstrijdploegen coachen en begeleiden tot op nationaal niveau. Hierbij staat het geven van verantwoorde en prestatieverbeterende trainingen en de wedstrijdbegeleiding centraal. Van een roeicoach 3 verwacht dat hij een actieve rol speelt in de kennisdeling en het begeleiden van andere coaches op de vereniging. Ook dient de RC-3 activiteiten binnen de vereniging te kunnen organiseren.”, aldus de KNRB.

Beiden gefeliciteerd!


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube