Logo RV Naarden

Het oude normaal is normaal

Geplaatst op 12-01-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: redactie

Ooit leefden wij, zonder ons daar heel erg bewust van te zijn, in het “Oude normaal”. Toen kwam Corona en moesten we leren om te leven in het “Nieuwe normaal”. En nu die crisis voorbij lijkt te zijn raken we snel weer gewend aan iets dat verdraaid veel lijkt op wat daarvoor normaal was. Gelukkig kan er bij ons weer volop worden geroeid en zijn ookimg-20230101-165044 de sociale activiteiten op de vereniging weer opgepakt.

Zo ook de Nieuwjaarsborrel. Het was dit jaar op de eerste dag van januari gelukkig weer een warme, goedbezochte en gezellige bijeenkomst. De Barcommissie had alles keurig verzorgd, van de bubbels tot de traditionele en de vegetarische bitterballen aan toe. En als ik het mag zeggen (ja, dat mag ik), die vegetarische bitterballen waren nog lekkerder dan de traditionele. Wat mij betreft worden die bitterballen het “Allernieuwste normaal”.

In zijn toespraak liep de voorzitter de mooiste verenigingszaken van het afgelopen jaar nog eens af en deed voor de toekomst een oproep tot inclusiviteit. Dat laatste is zeker geen overbodige zaak, door de Corona-maatregelen is er op dat terrein wel wat verloren gegaan. Met deze nieuwjaarsborrel werd alvast weer iets teruggewonnen.

De borrel eindigde met mooi en bondig slotwoord van ons venerabele lid Kees Dikken. Waarna alle aanwezigen gesterkt weer huiswaarts keerde, terug naar normaal.

John Broekman

 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube