Logo RV Naarden

Hou het leuk op het vlot

Geplaatst op 22-11-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: redactie

Het is 9.55 uur. De boten komen terug. Een c4, twee viertjes, wat skiffjes en een acht. Er moet worden alsjeblieft-beleefdheidaangelegd want een deel van de boten worden overgenomen door een volgende ploeg. Of er wordt gehunkerd naar onze overheerlijke koffie met een fijn plakje koek. Aan de andere kant komen er vrolijke meisjes met staarten en jongens met nog heuse sixpacks aanzetten met hun boten boven het hoofd getild. Zij moeten van hun coaches zo snel mogelijk naar de vaart om hun 16k training te volgen. Je begrijpt het al …. dat gaat hommeles worden.

Terug heeft voorrang
De regel is heel duidelijk: Aankomend verkeer heeft voorrang. En natuurlijk zijn boten ook altijd bereid om even op te lijnen en te wachten totdat er plaats is op het vlot. Die vijf minuutjes meer of minder. Zo lekker is die koffie ook weer niet. Net als dat die boot er ook vijf minuten laten in kan worden gelegd. Of je bent gewoon vijf minuten eerder op de roei… Maar laten we het leuk houden met elkaar en wees een beetje vriendelijk.

Laat je niet gek maken. Even diep ademhalen en relax. Het is maar roeien. En die jaloersmakende sixpacks van de jeugd. Over tien jaar hebben ze die ook niet meer…

PS wist je overigens dat tweetjes en skiffjes in het weekend niet perse op de hele uren hoeven uit te varen?


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube