Logo RV Naarden

Huishoudelijke mededelingen

Geplaatst op 03-01-2023  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Commissaris algemeen

Bij de start van het nieuwe jaar twee huishoudelijke mededelingen.mededeling-1-duplicate

Bardienst
Wil iedereen goed in de gaten houden wanneer er een bardienst gedraaid moet worden? Met enige regelmaat komen mensen niet opdagen. Dit is niet fijn voor je bar-maatje. Het komt ook voor dat er niemand achter de bar staat, waardoor we allemaal onze koek en zopie na het roeien mislopen. 
Leden krijgen keurig bericht van hun bardienst en uitleg hoe deze bevestigd dan wel geruild kan worden, dus daar mag het niet aan liggen. Kijk ook even op de website, onder het kopje voor leden naar zo werkt de bardienst” (ook voor ruilen via de site).

Schoonmaak
We zijn – samen met ons schoonmaakbedrijf – hard bezig om de schoonmaak van de soos en ergometerruimte weer op orde te krijgen. Door gebrek aan en de nodige wisselingen in personeel, liet de schoonmaak de afgelopen tijd te wensen over. Inmiddels zijn de doucheruimtes grondig schoongemaakt en is de vloer van de soos machinaal gereinigd. Echter de soos is van ons allemaal! Daarom zou het fijn zijn als iedereen de nieuw aangeschafte toiletborstels in de wc’s en trekkers in de doucheruimtes gebruikt. Let ook een beetje op je spullen; hoe meer spullen er in de rondte slingeren, hoe meer tijd de schoonmaak kost.


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube