Logo RV Naarden

Huishoudens en jeugdleden opgelet!

Geplaatst op 03-06-2020  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Bestuur

20190505-142757-dsc-0077Gelukkig wordt steeds meer mogelijk. Als bestuur hopen we echt dat straks het roeien voor iedereen mogelijk is. Maar tot die tijd moeten we ons wel strikt aan alle regels houden die er zijn en de afspraken nakomen die we hebben gemaakt met de gemeente.

Jeugd en meermansboten
Jeugdleden tot en met achttien jaar mogen in meermansboten roeien.

Huishoudens mogen ook roeien
Huishoudens mogen voortaan in tweetjes roeien. Voorlopig is dat alleen voorbehouden aan deze groep, omdat ook zij onderling geen 1,5 meter afstand hoeven te houden.  Alle overige roeiers (ouder dan 18) hebben geen toestemming om in iets anders dan een eenpersoonsboot te roeien.

Voor iedereen is bekend wat een huishouden is. Namelijk huishouden = wonen op hetzelfde adres. En dus niet je vaste roeimaatje waar je wekelijks mee roeit of je bridgepartner! Het dringende verzoek is hier niet mee te marchanderen daar dit de vereniging een boete kan opleveren van 4.000 euro en de toestemming om te roeien kan worden ingetrokken. Bovendien steken we ook als bestuur veel tijd in deze problematiek.

Meermansboten tien minuten later
De meermansboten starten ook in blokken. Echter met een verschil van tien minuten ten opzichte van de skiffs. Het wordt dus weer iets drukker op de vaart. Maar als we zo’n tien minuten achter elkaar starten hopen we er voor te zorgen dat het aantal tegenliggers beperkt is. Want dat was best lekker.

Ochtendblok start om 7.30 uur
Speciaal voor de werkenden is alleen het ochtendblok twee uur. Het start namelijk om 7.30 uur. Kun je daarna naar je werk. Let daarop dat als je dus toch pas om 08.00 uur wilt roeien, er misschien al boten op de vaart zijn

Toiletten
De toiletruimtes mogen alleen in noodgeval worden gebruikt. Liever niet!

Coxboxen
De coxboxen mogen niet gebruikt worden.

Protocol
Download hier het protocol van 4 juni.

Loods
Ruim ajb ook af en toe de loods even op!


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube