Logo RV Naarden

Kom kijken en/of help mee tijdens de Huizer Havendag 18 juni

Geplaatst op 26-05-2022  -  Categorie: Algemeen

Beste allemaal,

Op de Huizer Havendag - zaterdag 18 juni - presenteren verenigingen zich, op de kant en op het water. Ook Coastal Rowing Naarden staat met een kraam in de jachthaven. In de jachthaven van Huizen liggen onze Coastal boten. We delen de haven met veel andere watersportliefhebbers. De hele dag door kunnen bezoekers op de ergometer de roeibeweging oefenen. De snelste tijd wint! Eén coastalboot ligt bij de kraam, de andere vaart rond.

markt

We hebben jouw hulp nodig op deze dag. Om uit te leggen hoe de ergometer werkt, hoe leuk Coastal roeien is en om namen en gegevens te noteren van geïnteresseerden. 

Ook zoeken we roeiers die zelf willen roeien. Je laat dan bezoekers  zien wat het verschil is tussen coastal roeien en het gig roeien met een vaste bank, van de Kleine Huizer Roeivereniging. Verder is er een markt, verse gerookte vis, zijn er varende botters en is er een hoop gezelligheid.

Meld je aan via latsaoc.[antispam].@roeinaarden.nl als vrijwilliger voor deze dag. Geef daarbij aan welk dagdeel je kan, het is van 11 tot 17 uur.

Het volledige programma vind je hier 

Alvast bedankt en tot zaterdag de 18e! 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube