Logo RV Naarden

Jeugdactiviteiten 2018 (en 2019)

Geplaatst op 08-10-2018  -  Categorie: Jeugd  -  Auteur: Jeugdbestuur RV Naarden

Ook dit jaar organiseert het jeugdbestuur van de Roeivereniging Naarden een aantal activiteiten. Om met de jeugd naast roeien ook veel andere leuke dingen te doen. Een groot deel van de jeugd heeft al kennis gemaakt met elkaar en het bestuur bij de eerste activiteit van dit seizoen: de pannenkoeken tocht. schermafbeelding-2018-10-08-om-08-56-29

Roeivereniging Naarden heeft dit jaar KiKa, middels KiKa ROW, als goede doel. Ook bij de activiteiten, georganiseerd door het jeugdbestuur, zul je daar mee in aanraking komen.

Voor in je agenda en om je alvast te verheugen op weer een leuke activiteit, volgt hier een overzicht van de geplande activiteiten:

Op 27 oktober is de Halloween tocht; verkleed als griezels gaan wij in boten door de Vesting en treffen wij elkaar daarna in de, voor deze gelegenheid omgebouwde, ‘haunted soos’.

Op 24 november is het tijd voor de Pieten Pepernoten Partij; spelletjes met pepernoten, liedjes over Sinterklaas en zijn steeds veranderende pietenbaas.

Op 19 december is het kerstdiner; dineren in het chique met alle jeugd in de ‘kerstsoos’. Jongens in pak, strikjes, dassen en aftershave. Meisjes in jurk met hakken, haren opgestoken, parfum en make-up. Je zou haast vergeten dat deze groep elkaar normaal alleen in sportkleding treft.

Zoals ieder jaar is in de eerste week van de zomervakantie (14 tot en met 19 juli) weer een roeikamp. Specifieke informatie volgt hierover natuurlijk nog, maar voor die mensen die hun zomervakantie al aan het plannen zijn……..Je kan deze week, en een paar dagen daarna om bij te komen, maar beter vrijhouden.


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube