Logo RV Naarden

KikaRoW gaat van start: Doel 20.000 euro

Geplaatst op 16-09-2018  -  Categorie: KiKaRoW  -  Auteur: KiKaRow

Een team van vijf RV Naarden vrijwilligers gaat zich de komende tien maanden inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKaRoW. In het voorjaar/zomer van 2019 gaat KiKaRoW 1.400 kilometer roeien door Nederland, hetimg-1067 “Rondje NL. Het bijzondere van deze tocht is dat de boot mede bemand gaat worden door Nederlandse top-roeiers (waaronder veel oud-Olympiërs) samen met ex-kinderkankerpatiënten (Kika-roeiers) en/of hun familie/vrienden/buddy’s.  

De RV Naarden organisatie is druk bezig met de plannenmakerij. Doel is om in tien maanden 20.000 euro op te halen om zo KiKa (Kinderen Kankervrij) te ondersteunen. Er wordt dus nogal wat verwacht van ons!

De komende maanden zul je regelmatig worden geconfronteerd met ludieke acties waar jong en oud voor wordt uitgenodigd om in te participeren. De stand van zaken (onze KikaRow-meter) staat zichtbaar tegen de botenloods gemonteerd. Deze plexiglazenbuis moet vol met ballen die geld vertegenwoordigen. RV Naarden heeft een startbedrag van 1.000 euro toegezegd. Het begin is er. Nog 19.000 euro te gaan.

Vragen, goede ideeën of wil je zelf – of met je ploeg – een actie opzetten om geld in te zamelen? Neem contact op met Irene Lipper, Jos Pape, Carolina Wielinga, Frans-Jan Middelman of Laurens van der Hulst.

 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube