Logo RV Naarden

KNRB Congres

Geplaatst op 16-01-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: redactie

De KNRB nodigt verenigingsbestuurders en enthousiaste verenigingsvrijwilligers van harte uit voor het Nationaal Roeicongres op zaterdag 4 februari 2023. Hét jaarlijkse moment waar de roeiwereld samenkomt om inspiratie op te doen, kennis te delen en te netwerken.knrb-congres 2

Op dit congres zal het hebben van impact centraal staan. Impact van buitenaf op je vereniging, zoals stijgende energiekosten, klimaatveranderingen en maatschappelijke ontwikkelingen. Hoe ga je daar als vereniging mee om? Hoe bouw je aan een stevige basis waardoor je als vereniging juist zelf impact kunt hebben op de roeisport, voor je leden en de maatschappij? 

In het plenaire gedeelte gaan we hier onder begeleiding van Boyd Welsink op in met inspirerende sprekers uit de sport en het bedrijfsleven. Na de lunch kun je via de workshops nog meer verdieping vinden. De hele dag is er een kennisplein waar je praktische informatie kunt uitwisselen bij diverse stands. En er is volop gelegenheid om met elkaar ervaringen te delen.

Programma
10:00                     Inloop met koffie
10:30                     Plenaire opening met sprekers
12:00                     Lunch
13:00                     Workshopronde 1
14:15                     Pauze
14:45                     Workshopronde 2
16:00                     Borrel

Locatie
Het congres vindt dit jaar van 10.30 uur tot 17.00 uur plaats bij het St. Nicolaaslyceum in Amsterdam Zuid. Deze locatie ligt vlakbij treinstation Amsterdam Zuid en de snelweg (A10). Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar naast de locatie. Alle informatie over bereikbaarheid en het reserveren van een parkeerplaats vind je op de KNRB website.

Voor wie
Verenigingsbestuurders en enthousiaste verenigingsvrijwilligers zijn welkom en kunnen zich aanmelden. Er is een beperkt aantal plekken, dus meld je direct aan.

Aanmelden
Via dit formulier kun je je aanmelden om zeker te zijn van een ticket. Na je inschrijving ontvang je, zodra de workshops definitief bekend zijn, bericht met daarin de mogelijkheid om je voor 2 workshops in te schrijven.  


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube