Logo RV Naarden

Noteer: Koffie Palooza | Zondag, 1e Pinksterdag, 23 mei tussen 10.00 – 14.00

Geplaatst op 16-05-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: de barcommissie

Hoewel het eind van de tunnel in het zicht lijkt te zijn, blijven de Corona maatregelen een zware wissel trekken op ons allemaal. Daar waar een aantal kunnen skiffen of in een aangepaste opstelling een C4x+ uit de loods halen, geldt voor ons allemaal dat we toch wel enorm de koffie-en-koek missen.

Als barcommissie hebben we de koppen bij elkaar gestoken. Waar we helaas aan de maatregelen niets kunnen veranderen, kunnen we wèl een rol spelen om de gezelligheid terug te brengen! Pak de agenda, zet een grote streep onder 1e Pinksterdag (Zondag 23 mei tussen 10.00 – 14.00 uur) en mobiliseer je team. Spreek af om samen te gaan roeien (skiffen of aangepast in de C4), wandelen of fietsen.

koffie
Wij hebben voor deze dag een heuse barista ingehuurd bij de lokale Koffie Society. Hij zal met zijn koffiewagen op de roei aanwezig zijn om een ieder te voorzien van een heerlijke espresso, flat white of romige cappuccino. En natuurlijk wordt er aan de theeliefhebbers ook gedacht. Koffie-zonder-koek is geen koffie, dus ook daarin wordt voorzien. Wij als barcommissie ervoor zullen zorgen dat naast de heerlijkheden van de Koffie Society ook de vertrouwde rozijnen- en gemberkoek aanwezig is.

ks
Koffie en koek worden aangeboden door het bestuur. We hopen zoveel mogelijk leden te zien de 23e, dus start of eindig bij de roei of gebruik het als een tussenstop. Laten we er met z’n allen een gezellige Pinksterdag van maken, waarbij we wèl blijven waken voor ieders veiligheid en gaan er dan ook vanuit dat iedereen de corona-maatregelen respecteert.

Graag tot de 23e Mei!


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube