Logo RV Naarden

Kom jij de jeugd wedstrijdcoaches ondersteunen?

Geplaatst op 29-10-2019  -  Categorie: Jeugd  -  Auteur: Redactie

Roeivereniging Naarden heeft volgens de cijfers van de KNRB de grootste jeugdafdeling van Nederlands. Ruim 20% van onze roeiers is onder de 18 jaar en daar zijn wij natuurlijk erg trots op. Al die jeugdige roeiers verdienen ook een goede begeleiding en opleiding. Op dit moment zoeken wij met spoed extra ondersteuning voor de groep van 14 fanatieke wedstrijdjongens.img-0862

De groep wordt gecoacht en getraind door Bart Smoors. Bart wordt hierin ondersteund door een aantal trainers (Manus Gribnau, Jeroen Wiemer en Jeroen Brinkman), maar willen we deze groep jongens voldoende aandacht geven en voorbereiden op het wedstrijdseizoen, dan zijn extra ‘handen’ echt noodzakelijk.

Als coach stel je trainingsprogramma’s samen, fiets je mee met trainingen, bereid je roeiers voor op wedstrijden en coach je ze naar hun best mogelijk prestatie. Soms hebben de roeiers ook ondersteuning nodig bij het organiseren van het roeien in combinatie met bijvoorbeeld school.

Dus lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een groep jonge enthousiaste hard werkende wedstrijdroeiers? Of wil je gewoon meer weten wat het coachen van de jeugd precies inhoudt? Neem dan contact op met Jeroen Geertzen (wedstrijdcommissaris) of Bart Smoors.

En bedenk… hoeveel plezier geeft de vereniging jou en wat kun jij voor de vereniging terug doen?


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube