Logo RV Naarden

Kom ook naar de Boerenkoolmaaltijd

Geplaatst op 01-12-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: redactie

Het mag en kan weer én de eerste nachtvorst is over het land getrokken… tijd om een oude traditie nieuw leven in te blazen – de Boerenkoolmaaltijd! Het wordt een sfeervolle avond in kerstsfeer met muziek, mooie verhalen en natuurlijk overheerlijke boerenkool met worst.

Sociëteit RV Naarden
Zondag 18 december vanaf 17.00 uur

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 13 december. De kosten bedragen EUR 12,50 per persoon, hiervoor krijg je een welkomstdrankje, een heerlijke maaltijd met een glas wijn/bier/fris en dessert inclusief koffie of thee. De kosten zullen via een Tikkie verrekend worden.boerenkool-stamppot-met-spekjes-2

Als je het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan de middag – bijvoorbeeld door piano te spelen, een mooi kerstverhaal te vertellen of iets anders creatiefs – dan kan dat natuurlijk. Meld in dat geval achter je naam hetgeen je zou willen doen. Eventuele vragen kunnen ook gemaild worden naar ruutseb.[antispam].@roeinaarden.nl.

Hoort zegt het voort… wij hopen veel leden te mogen begroeten aan de boerenkool-dis en maken er een gezellige avond van!


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube