Logo RV Naarden

Laatste Koppelcup nieuws

Geplaatst op 28-05-2023  -  Categorie: Wedstrijden  -  Auteur: Koppelcup

De leukste roeiwedstrijd van Naarden vindt plaats op zaterdag 10 juni 2023. Schrijf je nu in met je kinderen, broer, dsc-0929photoresizercropresizeandshareimagesinbatch752019220947zus, vader, moeder, neef of nicht (of een andere relatie), en ding mee naar de prestigieuze koppelcup-bokaal  2023!!

Heb je je al ingeschreven. Leuk. Weet dan dat er nog een beroep op je wordt gedaan omdat er altijd mensen achter de bar nodig zijn. In principe draai je een shiftje

Nog niet ingeschreven? Grijp dan snel je kans. Want dit is echt een hele vrolijke wedstrijd waarbij gezelligheid wordt gecombineerd met sportiviteit.

Geen ‘relatie’ die kan roeien? Dan kun je je gewoon inschrijven en word je -in overleg met de organisatie- vrolijk verrast….

Kortom meemaken en erbij zijn….

Ps Geen ambitie om te roeien? Kom dan gewoon meehelpen. Vrijnwilligers zijn altijd nodig en dan ben je er wel gezelliig bij

Schrijf je nu in via het bord op de soos of lekker makkelijk via de speciale website www.koppelcup.nl ! Check hier het verhaal en de roemruchte geschiedenis over de wedstrijd en de foto's van de vorige keer.

 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube