Logo RV Naarden

Liever een goede buur: kom op de fiets

Geplaatst op 09-03-2022  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Bestuur

Wat is het fijn om weer te mogen roeien, vooral nu de dagen langer worden en de temperatuur aangenamer. De roei is weer regelmatig gezellig vol en we zien dan ook vrijwel louter blije gezichten. Helaas zorgt onze blijdschap voor wat minder fijne ervaringen bij onze directe buren. We hebben bericht ontvangen dat met name op de zaterdagochtend het zo ontzettend druk is, dat dit tot overlast leidt voor de omwonenden. Auto’s worden aan beide zijden van de straat geparkeerd, uitritten zijn amper bruikbaar en pakjesbezorgers die proberen de huizen te bereiken worden door onze leden gesommeerd om aan de kant te gaan zodat zij er langs kunnen.parkeerprobleem-770x400-1

De buren hebben absoluut begrip voor het feit dat ze naast een sportvereniging wonen en dit met name in de weekenden voor meer verkeersbewegingen zorgt. Echter ook voor ons geldt het credo ‘liever een goede buur, dan een verre vriend’ en het is ons er dan ook veel aan gelegen om de relatie met de buren goed te houden.

Vandaar het verzoek aan een ieder om zoveel mogelijk op de fiets naar de roei te komen. Wel zo sportief en passend bij een sportvereniging. En ben je toch op een auto aangewezen en is de parkeerplaats vol, parkeer hem dan eens iets verder weg. Aan de weg tegenover het hertenkampje zijn een aantal parkeerhavens, in de Koningin Wilhelminalaan (langs het hertenkampje linksaf) is een hele rij parkeerhavens en ook bij de Abri is een grote parkeerplaats (aan het begin van de Amersfoortsestraatweg, even het fietspaadje aflopen en je staat voor de roei).

Mede namens de buren hartelijk dank!


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube