Logo RV Naarden

Mooie boot, Mooie vloot

Geplaatst op 22-11-2020  -  Categorie: Materiaal  -  Auteur:

Een mooie vereniging verdient een mooie vloot! Wat vind jij van het botenplan?

Een mooie vloot, daar wordt hard aan gewerkt. Dankzij de inzet van onze bootsheren en stelmeesters, die elke week met hun kennis en kunde de vloot onderhouden, blijft onze vloot in goede staat. Daarnaast wordt met regelmaat adviesnieuwe boten gekocht om oude boten te vervangen.

We hebben nu 2 nieuwe skifs in bestelling. Dat komt goed uit want de skifs worden in corona tijd extra vaak gebruikt. Nu kunnen we niet onbeperkt boten bijkopen, want de loods ligt vol, dus voor elke nieuwe boot moet er ook een boot verdwijnen.

Om dit goed uit te puzzelen, welke nieuwe boten te kopen en welke boten te vervangen, wordt het bestuur geadviseerd door de MAC, de materiaal advies commissie. Deze commissie vertegenwoordigt alle roei-geledingen binnen onze vereniging. Het bestuur heeft een concept botenplan gemaakt en vraagt nu aan de MAC om daarover te adviseren op 10 december. 

Het concept botenplan vind je via deze link (wel even inloggen). Als je suggesties hebt, adviezen of meningen over dit concept, laat het je MAC vertegenwoordiger weten, dan kan die het meenemen in het advies aan het bestuur. Om het voor iedereen makkelijk te maken, hebben we de namen en email adressen van de MAC vertegenwoordigers alvast opgenomen in het concept botenplan. De MAC is gepland op 10 december, dus neem voor die tijd contact op met je vertegenwoordiger.

MAC-vertegenwoordigers:
Dennis Vermeij (wedstrijden)
Patricia Musters (waarnemend toerroeien)
Mek Vooren (jeugd)
Bart Smoors (junioren wedstrijdroeiers)
Dick de Graaf (instructie)
Jan Mensert (materiaal)
Kees van Ouwerkerk (coastal en overig senioren)


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube