Logo RV Naarden

Naarden roeiers zetten weer prachtige resultaten neer!

Geplaatst op 20-11-2021  -  Categorie: Doldruk  -  Auteur: Ingrid Schmoutziguer

Ondanks alle beperkende maatregelen hebben we het derde weekend van November 2021 weer kunnen genieten van verschillende wedstrijdteams van Naarden.

In Leiden was het een dames veteranen vier met Mirjam van Drimmelen (slag), Hilda Catsman, Hermien Bouma, Anne-Susan Neijzen- van Essen en Andrea Falch (stuur). “Met 3.3 km zijwind en 1.4km tegenwind was de Korte Vliet wedstrijd best pittig. Heerlijk geroeid desondanks. We zaten goed bij elkaar”, aldus Mirjam. Bijgaand een foto en video impressie van de wedstrijd.

dames-roei

In het Spaarne was er door Dennis Vermeij weer een 'Naarden-Combi' ingeschreven voor The Hour. Tijdens deze wedstrijd vaar je als ploeg een uur lang en wie het verst komt, wint. Naast de Naarden roeiers, Jos Pape, Bart Smoors, Thomas Koning en Jeroen Brinkman (stuur) was de acht aangevuld door Sander Roosendaal (Enschedese Roeivereniging Thyro), Wim ter Beek (Roei En Zeilvereniging Isala), Sebastiaan van der Worm van Twentse Roeivereniging Amycus en ex-Naarden roeier Sjoerd Ritsma van RIC.
Met slechts 240 meter afstand op de nummer 1, greep de Naarden combi dit jaar net naast blik.

Bijgaand een foto van de kleurijke Naarden-Combi net voor de start. 

pxl-20211120-101254084
Ook is hier nog een korte video impressie beschikbaar van de wedstrijd.

Naast de senioren hebben ook de junioren dit weekend de eer van Naarden succesvol verdedigd. Op de Korte Vliet in Leiden hebben Sarah en Roos in een combi-8+ met Die Leythe en het Spaarne een prachtige prestatie neergezet door niet alleen de M18 8+ te winnen, maar met een mooie tijd van 18:19,7 ook sneller te zijn dan de DD8 en de DV8. En dat terwijl ze een ploeg in een bocht van meer dan 90 graden buitenlangs hebben moeten inhalen.

junioren
En gelukkig kon ook de DinHo jeugd na twee jaar virtueel, weer eens tegen elkaar de krachten meten. Plaats van het strijdtoneel was het mooie roeiwater van het Spaarne in Heemstede. De M14 4* werd gevormd door Lou, Julianne en Emma in combi met twee meisjes van Cornelis Tromp. Na een spannende strijd op het water waarbij de eerste sprint nipt verloren werd en de tweede nipt gewonnen, bleken onze meiden de snelste op de ergometer en sleepten daarmee de winst - een overheerlijke taart - binnen. En sportief als de meiden zijn, hebben ze hier vervolgens met hun opponent heerlijk van genoten!

junioren-4
's Middags was de J18 4* aan de beurt. Op imponerende wijze wisten Otis, Alexi, Joppe, Tijn en Syb de wedstrijd naar hun hand te zetten en de winst binnen te slepen. Een mooi begin van de DinHo wintercompetitie en nu op naar de wedstrijd op 30 januari om de positie te verstevigen!

junioren-5
RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube