Logo RV Naarden

Naarden wint Natroweemus

Geplaatst op 22-06-2017  -  Categorie: Wedstrijden  -  Auteur: Redactie

Het was een zinderende avond met een zinderende strijd. Drie ploegen uitgedost als krakkemikkige maar toch ook kwieke oudjes streden namens Naarden mee om die prestigieuze Natroweemus prijs: De Gouden Badeend.whatsapp-image-2017-06-22-at-16-16-05 Na 15 jaar is de eend dankzij de ploeg “De Jeugd van tegenwoordig” weer in ons bezit. De jonkies denderde in de finale over de Vecht waarbij ze weinig respect toonde voor die ander Naardense ploeg. De ploeg “Benidorm Bastards” die ook in de finale stond. “De jeugd van tegenwoordig” pikte de boot in van deze echte oudjes die geen gespoten grijs haar hebben maar echt grijs zijn! Zij pikte de beste startplek in en de “Bastards” hadden het nakijken. Wat de “Bastards” nog konden doen was de jury erop wijzen dat de badeend niet met bier mocht worden gevuld gezien de jeugdige leeftijd. De Gouden Badeend werd een Bruine Badeend, gevuld met cola. Nu vooruit gefeliciteerd jonge helden jullie waren de snelste.

Zwarte Kip advocaat

Ploeg “Zonder Dollen” hield het hoofd een stuk koeler. Hun truc om de boot sneller te laten lopen door deze te img-0228voorzien van helium ballonnen faalde jammerlijk en zij konden daardoor dus al veel eerder van een verkoelend glaasje Zwarte Kip advocaat smullen.

Het was een mooie avond met dank aan Rob Kraaijenbrink en zijn team die er een onvergetelijke wedstrijd van hebben gemaakt.


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube