Logo RV Naarden

Vacature: Naardense Jeugdwedstrijden

Geplaatst op 24-10-2021  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Jeugdwedstrijd

Na 5 geslaagde jeugdwedstrijden en (helaas) 2 jaar corona afstel, kijken Jackeline van Amesfoort en Ingrid img-0015
Schmoutziguer ernaar uit om komend voorjaar weer een ouderwetse editie van de Naardense jeugdwedstrijden te organiseren. Dit wordt dan tevens onze laatste keer. Na 7 jaar willen wij het stokje graag overdragen aan twee of drie nieuwe enthousiastelingen die het leuk vinden om 1 keer per jaar de Naardense jeugdwedstrijden te organiseren.

Je werkt in de organisatie samen met het jeugdbestuur van onze roeivereniging die op de dag van de wedstrijden ook een aantal taken voor hun rekening nemen. Het is altijd een enorm gezellige dag met jeugd tussen de 10-14 jaar en hun ouders/coaches van omringende roeiverenigingen uit Hilversum, Amsterdam, Amersfoort, Almere en soms zelfs uit Utrecht, Delft of Lisse.

Gedurende de wintermaanden kom je een paar keer bij elkaar om een en ander te organiseren/controleren. De laatste weken voor het event ben je er iets drukker mee en het weekend van de jeugdwedstrijden ben je zaterdagmiddag en zondag de hele dag in touw. Blije gezichten van kinderen, ouders en onze onvolprezen barcommissie maken deze inspanning zeer de moeite waard! En het biertje aan het eind van dag, smaakt geweldig! Mocht je interesse hebben, meld je dan zo snel mogelijk via jeugdwedstrijden@roeinaarden.nl.

Ook voor vragen kun je hier terecht.

We hopen snel van jullie te horen!

Groet, Jackeline van Amesfoort en Ingrid Schmoutziguer


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube