Logo RV Naarden

NaTroViWeeMus 22 juni a.s.

Geplaatst op 06-06-2022  -  Categorie: Algemeen
Woensdag 22 juni wordt 's avonds een mooie traditie weer nieuw leven ingeblazen; in mixed achten strijden tegen de andere verenigingen uit de NaTroViWeeMus! Deze afkorting staat voor Naarden, Tromp, Viking, Weesp en Hemus. Nieuwe eend in de bijt hier is Viking, zij zijn sinds kort aangesloten bij dit clubje verenigingen die een nauwe en schermafbeelding-2022-06-06-om-12-52-43warme samenwerking hebben.
Maar de wedstrijd... het is een boord-aan-boord-race over 1000 meter voor mix boord- en scull-achten. Iedereen kan deelnemen aan deze wedstrijd, ook onervaren (boord)roeiers. Het is wel noodzakelijk dat er minimaal 4 roeiende dames in het team zitten. Het is een laagdrempelige en vooral gezellige wedstrijd. Elke editie heeft een thema en behalve de snelste ploeg, krijgt ook de meest origineel uitgedoste ploeg een prijs. Deze wedstrijd heeft altijd een thema en dit jaar is dat het circus
Meer informatie over de wedstrijd vind je hier: https://hemus.nl/natroweemus/
Dusss... stel een ploeg samen en schrijf je in! Dit kon tot uiterlijk woensdag 15 juni en middels een mailtje naar:  neroinuj.[antispam].@roeinaarden.nl (ook voor de senioren-aanmeldingen :-)

RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube