Logo RV Naarden

Misschien, wellicht, mogelijk Natroweemus

Geplaatst op 03-05-2021  -  Categorie: Algemeen

Traditiegetrouw vindt de ludieke, leuke en vooral gezellige Natroweemus wedstrijd rond de zomerwende plaats. Dus agenda’s in de aanslag en houd woensdag 23 juni 2021 alvast vrij voor de Natroweemus. Als jubilerende roeivereniging (30 jaar) neemt RV Hemus uit Amersfoort dit jaar de organisatie op zich. 

Nu voorzichtige versoepelingen zijn afgekondig houden we er rekening mee dat we in juni misschien, wellicht weer mogelijk wedstrijden kunnen roeien. Zon, stijgende temperaturen en een verkoelend briesje, hoe fantastisch zou het zijn om weer met z’n allen in ploegen te mogen roeien en te genieten van een roeiwedstrijd! Afhankelijk van de dan geldende corona maatregelen, houdt de organisatie een slag om de arm wat betreft of en hoe de wedstrijd wordt ingevuld (thema, leeftijdscategorie, aantal deelnemers in een boot etc.). Medio mei beslist de organisatie hierover. Dus houdt de website in de gaten.

natrowemus-verenigingen-full

De Natroweemus is een boord-aan-boord-race over 1000 m voor mix boord- en scull-achten. Het is een laagdrempelige en vooral ludieke, gezellige wedstrijd waaraan zowel ervaren als onervaren roeiers kunnen deelnemen die roeien bij  Naarden, Tromp, Weesp, De Eem of Hemus. Elke editie heeft een thema. Behalve de snelste ploeg, krijgt ook de meest origineel uitgedoste ploeg een prijs. Wie o wie gaat er deze keer met de Gouden Badeend vandoor? 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube