Logo RV Naarden

Neem iemand mee naar de Open Dag

Geplaatst op 30-03-2023  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Bestuur

Op zaterdag 15 april a.s. van 12.00 tot 15.00 uur organiseren we als vereniging een speciale open dag voor nieuwe leden. Het is om allerlei redenen echt van belang om het ledenaantal te doen stijgen. opendag-banner

Leden zijn de beste ambassadeurs
De makkelijkste manier om aan nieuwe leden te komen is via onze eigen leden: jullie zijn allemaal lid en de beste ambassadeurs. Daarom het dringende verzoek om die ene buurman, die goede vriendin, dat vriendje van je dochter of die verre achterneef actief te wijzen op onze open dag. Wij hoeven jou niet te vertellen wat een heerlijke sport dit is voor jong en oud.

Het complete overzicht van het programma tref je aan op de website. Bovendien liggen er in de sociëteit op de tafels flyers die je gerust mee kunt nemen en aan iemand kunt geven. Er is een lezing van Jos Pape, een heuse boord-aan-boord wedstrijd en iedereen gaat uiteraard de boot ook in.

Wil je een kant-en-klaar whatsapp bericht ontvangen wat je kunt doorsturen? Mail dan even naar nenaretev.[antispam].@roeinaarden.nl. We zorgen ervoor dat je dit dan op je mobiele telefoon ontvangt.

Laten we ons allemaal inzetten voor de vereniging en ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk mensen onze open dag komen bezoeken. 

Heel veel dank voor je medewerking.


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube