Logo RV Naarden

Nieuwe koffiemachine

Geplaatst op 09-12-2023  -  Categorie: Algemeen

Beste leden,

Afgelopen voorjaar vulden jullie massaal (184 leden!) een enquête in waarin jullie werden bevraagd over het assortiment van de bar. Wat betreft aanvullingen op het assortiment waren jullie in meerderheid heel duidelijk: het huidige aanbod van de bar is prima. Gevraagd naar andere koffie, gaf de helft van jullie aan graag een cappuccino te willen drinken. Ook zouden velen van jullie het fijn vinden om ook een koffietje te kunnen kopen als de bar dicht is.

De barcommissie is met deze wensen aan de slag gegaan, is op bezoek geweest bij een andere roeivereniging en is enthousiast over een apparaat waar tegen betaling altijd zwarte koffie, cappuccino, heet water en warme chocolademelk uitkomt. Tijdens de bardienst kan er ook een kan koffie worden getapt. Voordat we besluiten of we zo’n apparaat zouden willen huren, gaan we het gezamenlijk eerst testen.

Vanaf vandaag, zaterdag 9 december, staat er dus een nieuwe koffiemachine. Deze is nog provisorisch aangesloten omdat het een proef betreft. Ook is het betaalapparaat nog niet geïnstalleerd. Daarom willen we jullie vragen de komende weken zelf even af te rekenen (huidige prijzen voor thee, koffie, chocolademelk) via het betaalsysteem (i-pad) achter de bar.

Mochten we besluiten tot huur over te gaan, dan kun je straks met je eigen betaalpas koffie, thee en chocolademelk uit het apparaat halen. De prijzen worden dan ietsje hoger dan ze nu zijn.

Mocht je iets kwijt willen over dit nieuwe koffieapparaat, dan horen we het graag via neemegla.[antispam].@roeinaarden.nl

 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube